Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

Εμπιστοσύνη από διοίκηση – “Προχωρούν” τις ανανεώσεις στον Ολυμπιακό

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Μπορεί το 2-2 στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό να μην άρεσε στον Βαγγέλη Μαρινάκη, ωστόσο υπάρχει απόλυτη εμπιστοσύνη σε ποδοσφαιριστές και προπονητή από τη διοίκηση του Ολυμπιακού.

Παρά την εικόνα της ομάδας –κυρίως- στο δεύτερο ημίχρονο του ντέρμπι, στους “ερυθρόλευκους” θέλουν να δείξουν πως δεν άλλαξε η στάση της διοίκησης απέναντι στο Λεονάρντο Ζαρντίμ και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Η έντονη κριτική που τους ασκήθηκε μετά το τέλος του παιχνιδιού με τον Παναθηναϊκό αναμένεται να φέρει την αντίδραση του Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος θα αποδείξει για άλλη μια φορά έμπρακτα ότι στηρίζει τις επιλογές του.

Από τις πρώτες κινήσεις μάλιστα του ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού θα είναι να τελειώσει οριστικά το θέμα των ανανεώσεων των συμβολαίων που τελειώνουν φέτος το καλοκαίρι.

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που βρίσκεται σε αυτή την κατηγορία, είναι κι ο Χοσέ Χολέμπας, ο οποίος δέχθηκε έντονη κριτική για την απόδοσή του στο ντέρμπι. Από εκεί και πέρα, σειρά θα πάρουν οι Βασίλης Τοροσίδης και Ραφίκ Τζεμπούρ.

Διαβάστε ακόμα…

Χάνει για ένα μήνα τον Σιόβα ο Ολυμπιακός!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε