Τρίτη, 16 Απρ.
22oC Αθήνα

Εμπύρετος ο Μαρκάνο – Αμφίβολος με ΠΑΟΚ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Ο Ισπανός αμυντικός δεν πήρε μέρος στην πρωινή προπόνηση του Ολυμπιακού, την Παρασκευή και πλέον ο Χοσέ Χολέμπας έχει τον πρώτο λόγο για την κάλυψη της αριστερής πλευράς της άμυνας των “ερυθρόλευκων” στο ντέρμπι της Τούμπας

 Ο Ιβάν Μαρκάνο δεν έλαβε μέρος στο πρόγραμμα της Παρασκευής, καθώς ταλαιπωρείται από υψηλό πυρετό και αν δεν υποχωρήσει μέχρι το Σάββατο, θα μείνει εκτός αποστολής.

 
Στον Ισπανό αμυντικό χορηγήθηκε φαρμακευτική αγωγή και επέστρεψε σπίτι του. Πλέον, τον πρώτο λόγο για να την κάλυψη της αριστερής πλευράς της άμυνας των Πειραιωτών έχει ο Χοσέ Χολέμπας.
 
Η προετοιμασία του Ολυμπιακού θα ολοκληρωθεί το Σάββατο το μεσημέρι και αμέσως μετά θα ανακοινωθεί η αποστολή. Σε αυτή αναμένεται να βρίσκονται κανονικά ο Ράφικ Τζεμπούρ και ο Αριέλ Ιμπαγάσα, ωστόσο ο πρώτος πιθανότατα δεν θα βρίσκεται στο βασικό σχήμα, Αντίθετα, σε αυτό συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να είναι ο νεοαποκτηθείς Καζίμ Ρίτσαρντς.
 
Πριν την προπόνηση του Σαββάτου, σύσσωμη η ομάδα θα μεταβεί στο ετήσιο Μνημόσυνο για τα θύματα της τραγωδίας της Θύρας 7 στις 8 Φεβρουαρίου 1981.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε