Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Εν αναμονή Σαλπιγγίδη, βλέπει Ταυλαρίδη

Ειδήσης για τα μεταγραφικά έβγαλε η συνάντηση του τεχνικού τιμ του ΠΑΟ με τους ρεπόρτερ, ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Το νέο προπονητικό τιμ του Παναθηναϊκού είχε μια πρώτη γνωριμία με τους δημοσιογράφους και μίλησε για τις μεταγραφές, τον Σαλπιγγίδη και τους στόχους της ομάδας.

Δική του και μόνο είναι η απόφαση για την παραμονή στην Παιανία, δήλωσε ο Κώστας Αντωνίου για το θέμα του Δημήτρη Σαλπιγγίδη: “Του έχουμε κάνει την καλύτερη δυνατή προσφορά. Το ξέρει και ο ίδιος αλλά θέλει να εξετάσει το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στο εξωτερικό. Τον θέλουμε, τον αγαπάμε και τον σεβόμαστε”. 

Ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού, παραδέχθηκε ότι ο Στάθης Ταυλαρίδης έχει προταθεί και ότι η περίπτωση του εξετάζεται και αποκάλυψε ότι η ιταλική Σιένα έκανε πρόταση δανεισμού για τον Λουκά Βύντρα, η οποία και απορρίφθηκε.
Ο Νίκος Νιόπλιας από την πλευρά του μίλησε με κολακευτικά λόγια για τους ποδοσφαιριστές του. “Βλέπω ότι οι παίκτες θέλουν να επιτύχουν το στόχο τους, που δεν είναι άλλος από το πρωτάθλημα. Στα παιχνίδια που έχουμε παίξει δείχνουν την διάθεση να διακριθούν. Είμαστε μια οικογένεια”, δήλωσε ο τεχνικός του “τριφυλλιού” που απέκλεισε το ενδεχόμενο να αποκτηθεί ο Παλέτα της Μπόκα Τζούνιορς τονίζοντας “Δεν πρόκειται ο αμυντικός που θα πάρουμε να είναι από τη Λατινική Αμερική. Τα πρωταθλήματα εκεί έχουν τελειώσει και εμείς θέλουμε έναν παίκτη που θα έρθει την Τετάρτη και την Κυριακή θα αγωνιστεί”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε