Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Εν αναμονή της εξουσιοδότησης στον Παναθηναϊκό

ΦΩΤΟ NEWSPORTS
Η πλευρά του Γιάννη Βαρδινογιάννη θα περιμένει μέχρι το απόγευμα της Πέμπτης τη γραπτή εξουσιοδότηση του πρίγκιπα Σουλτάν στο δικηγόρο Παναγιώτη Πετρόπουλο, προκειμένου να αρχίσουν οι συζητήσεις.
Επαφές δικηγόρων υπό… χρονική πίεση

Πάντως η διορία των 48 ωρών που είχε τεθεί από την πλευρά Τζίγγερ φαίνεται πως δεν είναι απολύτως δεσμευτική, καθώς αν το ενδιαφέρον του υποψήφιου επενδυτή αποδειχτεί. υπαρκτό και ο δικηγόρος στείλει ακόμη και τη Δευτέρα το απαραίτητο έγγραφο κι έπειτα από δύο ημέρες την εγγυητική τραπέζης ύψους 20 εκατ. ευρώ, ο Βαρδινογιάννης δεν πρόκειται να δεν πρόκειται να κάνει πίσω. Ο δικηγόρος, Παναγιώτης Πετρόπουλος, περιμένει το έγγραφο για να ενεργήσει.

 
Απ’ την μεριά του, ο Βλάσης Τσάκας, εμφανίζεται αισιόδοξος και σίγουρος για τη συμφωνία. “Το κλίμα είναι θετικό. Μίλησα ήδη με το δικηγόρο. Αφήστε κι εσείς επιτέλους να γίνει το deal. Όλο λέτε, λέτε, λέτε.”, είπε στη “SportDay”, ενώ στην ερώτηση πότε θα έρθει ο πρίγκιπας, απάντησε: “Τι είναι ο πρίγκιπας; Βαλίτσα; Ο πρίγκιπας θα έρθει με τιμές και δόξες. Εγώ πιστεύω πως όλα θα τελειώσουν θετικά”.
 
Ο Βλάσης Τσάκας, που χθες αναχώρησε από την Ελλάδα και αναμενόταν μέσω Κωνσταντινούπολης στη Τζέντα για να προχωρήσει το θέμα, εμφανίζεται σίγουρος για την εξουσιοδότηση. “Θα συναντηθώ με τον πρίγκιπα και θα πάρω την εξουσιοδότηση”, τονίζει.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε