Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Εν αναμονή της τοποθέτησης Βγενόπουλου

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Την τοποθέτηση του “Mr MIG” για τις τελευταίες εξελίξεις μεταξύ Γιάννη Βαρδινογιάννη και παλαιμάχων περιμένουν όλοι στον Παναθηναϊκό.

Ο Ανδρέας βγενόπουλος αναμένεται να τοποθετηθεί την Παρασκευή για την απόφαση που πήρε ο Γιάννης Βαρδινογιάννης να παραχωρήσει τις μετοχές της ΠΑΕ στους παλαίμαχους του Παναθηναϊκού και ταυτόχρονα να αναλάβει εκείνος τις ευθύνες της ΓΗΠΕΛ.

Δεν είναι ακόμα σίγουρο αν αυτό θα γίνει μέσω κάποιες επίσημης ανακοίνωσης ή μέσω επικοινωνίας του με τους πρώην άσους του “τριφυλλιού”.

Πάντως αυτό που “βγαίνει” την δεδομένη χρονική στιγμή είναι ότι ο “Mr MIG” δεν καλύπτεται με την πρόταση του “Τζίγγερ” για την ΓΗΠΕΛ καθώς θέλει να εμπεριέχεται και η ΠΑΕ στις ενδεχόμενες ευθύνες στο θέμα του γηπέδου.

Παράλληλα, θα πρέπει να δούμε τι θα κάνει ο κ. Βγενόπουλος και με το 1,7 εκατομμύρια ευρώ, ποσό που θα βοηθήσει τον Παναθηναϊκό να αποφύγει την τιμωρία της ΟΥΕΦΑ.

Υπενθυμίζεται ότι ο Σύνδεσμος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Παναθηναϊκού έχει ξεκαθαρίσει πως, χωρίς χρήματα από τους υπόλοιπους μετόχους, δεν πρόκειται να σχηματίσουν Δ.Σ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε