Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Ένα αντίο, ένα ίσως και ένα ερωτηματικό

Ένα αντίο, ένα ίσως και ένα ερωτηματικό

Σε μία γεμάτη ειδήσεις προπόνηση της ΑΕΚ, ο Τραιανός Δέλλας αποχαιρέτισε τους συμπαίκτες, ο Νίκος Λυμπερόπουλος άφησε ανοιχτό “παράθυρο” για να συνεχίσει και ο Νίκος Κωστένογλου -συγκινημένος- δήλωσε άγνοια αναφορικά με το μέλλον του.

Τα πλέι-οφ ολοκληρώθηκαν, η ΑΕΚ τερμάτισε στην δεύτερη θέση ωστόσο η επόμενη μέρα είχε αρκετές ειδήσεις με τις ομιλίες στα αποδυτήρια.

Ο προπονητής της “Ένωσης” πήρε πρώτος τον λόγο κάνοντας τον απολογισμό της σεζόν: “Να ξέρετε ότι χαίρομαι πάρα πολύ που συνεργάστηκα μαζί σας. Περάσαμε δύσκολα, αλλά μείναμε ενωμένοι και αυτό δείχνει ότι βάλαμε πάνω απ’ όλους και όλα την ομάδα. Αυτό είναι το πιο σημαντικό γιατί σεβαστήκαμε τον κόσμο. Παρά τις αντιξοότητες που είχαμε κατά τη διάρκεια της σεζόν προσπαθήσαμε να μείνουμε ανεπηρέαστοι και τις περισσότερες φορές τα καταφέραμε» , τόνισε φανερά συγκινημένος ο Νίκος Κωστένογλου πριν αναφερθεί στο μέλλον του: “Δε γνωρίζω τι θα γίνει με εμένα. Αν θα μείνω ή όχι. Κι εγώ θα κάνω κάποιες συζητήσεις τις επόμενες μέρες και θα δούμε. Θα το μάθετε. Ό, τι κι αν γίνει, από εσάς θέλω να προσέχετε τον εαυτό σας στις διακοπές. Μέσα στις επόμενες μέρες θα ενημερωθείτε για το πότε θα αρχίσει η προετοιμασία”.

Κι αν ο Κωστένογλου δεν ξεκαθάρισε αν θα μείνει στον πάγκο της ομάδας, ο Τραϊανός Δέλλας δεν άφησε ερωτηματικά. “Με κάποιους από εσάς γνωριζόμαστε αρκετά χρόνια. Με άλλους λίγους μήνες. Από τον μεγαλύτερο που είναι ο “πασάς” (σ.σ. ο φροντιστής Κώστας Καρυδόπουλος) ως τον μικρότερο που είναι ο Φούντας, θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για τη συνεργασία που είχαμε.Καλή συνέχεια σε όλους σας -όπου κι αν είστε του χρόνου- και να θυμάστε να παίζετε πρώτα για την ομάδα και μετά για τους εαυτούς σας”, τόνισε μπροστά σε όλη την ομάδα ο έμπειρος αμυντικός.

Κάπου εκεί τελείωσαν οι ομιλίες και η είδηση που προκύπτει είναι πως ο Νίκος Λυμπερόπουλος απέφυγε να αποχαιρετίσει τους συμπαίκτες του -όπως ο Δέλλας- σε μία κίνηση που για πολλούς σημαίνει πως οι πιθανότητες να μείνει για ακόμα έναν χρόνο στην ΑΕΚ έχουν αυξηθεί.

Κίνδυνος αποκλεισμού της ΑΕΚ – Αρνητική η εισήγηση της ΕΠΟ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε