Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Ενδιαφέρον από Σαουδάραβες για τον Παναθηναϊκό!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Σύμφωνα με πληροφορίες το παρών στο ΔΣ των “πρασίνων” δίνει ο επιχειρηματίας, Βλάσης Τσάκας, ο οποίος εκπροσωπεί μεγάλη κατασκευαστική εταιρία της Σαουδικής Αραβίας και έφερε πρόταση αγοράς του πλειοψηφικού πακέτου της ΠΑΕ. Πάνω από 200 εκατ. ευρώ είναι διατεθημένη να επενδύσει.
Ο κ. Τσάκας φέρεται να μετέφερε τη σχετική πρόταση στον Δημήτρη Γόντικα από την εταιρία, το όνομα της οποίας δεν έχει γίνει γνωστό, ούτε ο ιδιοκτήτης της, που φαίνεται να είναι ένας σαουδάραβας πρίγκιπας.
 
Σύμφωνα με όσα ακούγονται, οι Σαουδάραβες προτίθενται να επενδύσουν άμεσα 20 εκατ. ευρώ, 50 εκατ. στο καλοκαίρι και πάνω από 150 εκατ. για την κατασκευή του νέου γηπέδου των “πράσινων”.
 
Μάλιστα, ο κ. Τσάκας δίνει το παρών στο έκτακτο διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, στο οποίο αναμένεται να συζητηθεί το θέμα της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου κατά 15 εκατ. ευρώ, όπως έχει ζητήσει ο Ανδρέας Βγενόπουλος.
 
Ο Βλάσης Τσάκας είχε εμφανιστεί το καλοκαίρι του 2001 ως εκπρόσωπος μεγάλης πολυεθνικής εταιρείας απ’ την Αργεντινή με ενδιαφέρον να αγοράσει τον ΠΑΟΚ.
 
Πάντως, σύμφωνα με την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, δεν μπορεί ομάδα να περιέλθει στην κατοχή ξένου επενδυτή, εκτός αν αυτός έχει Έλληνα εκπρόσωπο.

Το ΔΣ βρίσκεται σε εξέλιξη και ασφαλώς αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τι τελικά θα προκύψει…

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε