Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Ενδιαφέρον της Λιλ για Λέτο – Άγνοια δηλώνουν από τον Παναθηναϊκό

ΦΩΤΟ ΝEWSPORTS.
Δημοσίευμα από το εξωτερικό βάζει τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό των “πρασίνων” στο στόχαστρο των νταμπλούχων Γαλλίας. “Πλήρη άγνοια” για το θέμα δηλώνουν από το “τριφύλλι”.
Η Ζιλ Βιθέντε… έκλεισε την πόρτα σε Παναθηναϊκό για Βιέιρα

Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα “www.topmercato.com”, γράφει πως ο Αργεντινός άσος του Παναθηναϊκού μπορεί να μετακομίσει στην Ligue 1 πριν το τέλος της θερινής μεταγραφικής περιόδου, τα μεσάνυχτα της Τετάρτης

 
Μάλιστα, όπως αναφέρει, ο Παναθηναϊκός θα παραχωρήσει τον Λέτο, εφόσον λάβει ένα ποσό κοντά στα 6.5 εκατ. ευρώ!
 
Η γαλλική ιστοσελίδα επικαλείται αποκλειστικές πληροφορίες, που κάνουν λόγο για παρακολούθηση εδώ και αρκετές ημέρες του Λέτο από τους Γάλλους και δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να προχωρήσουν την ύστατη ώρα των μεταγραφών σε επίσημη πρόταση για την απόκτηση του.
 
Από την πλευρά τους οι “πράσινοι” δηλώνουν πως ενημερώθηκαν για το φημολογούμενο ενδιαφέρον μέσω του Τύπου και επομένως υποβαθμίζουν το θέμα, ενώ και ο ατζέντης του παίκτη, Φερνάντο Κοσεντίνο, με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα “gazzetta.gr” τόνισε πως δεν υπάρχει κάποια πρόταση για τον πελάτη του.
 
“Εγώ βρίσκομαι στην Αργεντινή και μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι δεν υπάρχει καμία πρόταση για τον Λέτο. Ούτε από τη Λιλ ούτε από κανέναν σύλλογο. Ο Σεμπάστιαν είναι χαρούμενος στον Παναθηναϊκό και εκεί θα μείνει”, ήταν τα λόγια του.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε