Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

“Ενέσεις” ηθικού από Μπόλονι: Ψηλά το κεφάλι!

ΦΩΤΟ NEWSPORTS
Ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ μίλησε στους παίκτες του, μετά την κάκιστη εμφάνιση τους κόντρα στον Παναθηναϊκό, προσπαθώντας να ανυψώσει το ηθικό τους και επισημαίνοντας τα λάθη που έγιναν στο ντέρμπι με τους “πράσινους”.
Σε πολύ ήρεμο ύφος, ο Μπόλονι μίλησε για περίπου 20 λεπτά στους παίκτες του πριν την προπόνηση της Δευτέρας και ανέλυσε τα λάθη που έκαναν κόντρα στον Παναθηναϊκό, και προσπάθησε να ξυπνήσει τους παίκτες της ομάδας.
 
“Αγωνιστήκαμε απέναντι σε μία απλά κανονική ομάδα και την κάναμε να φαίνεται καλύτερη μέσα στο γήπεδο. Αυτό είναι δικιά μας ευθύνη και συνέβη γιατί κάναμε πολλά λάθη. Για να επιστρέψουμε στις νίκες θα πρέπει να κάνουμε κάποια πράγματα σωστά. Δεν υπάρχουν περιθώρια και πρέπει άμεσα να συνέλθουμε”, ήταν η ομιλία του Ρουμάνου στα αποδυτήρια και λίγο πριν ξεκινήσει η προπόνηση, είπε στους παίκτες:
 
“Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά. Αυτό το ματς πέρασε”, τους τόνισε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: “Ψηλά το κεφάλι. Πάμε να δείξουμε το καλό πρόσωπό μας από ‘δω και στο εξής”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε