Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Ενημερώθηκε να πάει στην προπόνηση της ΑΕΚ ο Κωστένογλου

ΦΩΤΟ ΝEWSPORTS.
Η τελευταία πληροφορία που θέλει τον Νίκο Κωστένογλου να έχει ενημερωθεί από την ΑΕΚ να περιμένει τηλεφώνημα για την ώρα που θα βρεθεί στο προπονητικό κέντρο της ομάδας την Πέμπτη, είναι μία ακόμη επιβεβαίωση του αποκλειστικού ρεπορτάζ του NewsIt την Τρίτη για την οριστική απομάκρυνση του Χιμένεθ, πριν ακόμη ολοκληρωθεί το ραντεβού με τον Ισπανό.
Ένα ένα συμπληρώνονται τα κομμάτια του παζλ για την οριστικοποίηση του διαζυγίου της ΑΕΚ με τον Χιμένεθ, όπως σας είχε ενημερώσει αποκλειστικά από την Τρίτη το NewsIt.
 
Ενώ ακόμη δεν έχουν ολοκληρωθεί οι πολύωρες συζητήσεις στα Σπάτα μεταξύ των δύο πλευρών, ο Νίκος Κωστένογλου έχει ενημερωθεί ήδη να περιμένει τηλεφώνημα για να μάθει την ώρα που θα ανέβει την Πέμπτη στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ ώστε να γνωριστεί με τους παίκτες.
 
Η πληροφορία επιβεβαιώνεται και από τον Έλληνα τεχνικό ο οποίος θέλει να μάθει την ώρα και βέβαια δεν επιθυμεί να συμπέσει με τον Μανόλο Χιμένεθ που θα πάει και αυτός στα Σπάτα για να αποχαιρετήσει του παίκτες.
 
Για το ύφος της ανακοίνωσης και την ευχαριστήρια ανακοίνωση του Χιμένεθ το NewsIt σας είχε ενημερώσει από την Τρίτη και απλά αναμένουμε τη δημοσιοποίησή τους από την ΑΕΚ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε