Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Ενίσχυση στο κέντρο ψάχνει η ΑΕΚ – Θέλει να…δέσει Μπουγαΐδη-Βλάχο

Ενίσχυση στο κέντρο ψάχνει η ΑΕΚ – Θέλει να…δέσει Μπουγαΐδη-Βλάχο

Για την απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή που θα ενισχύσει τη μεσαία της γραμμή θα κινηθεί η ΑΕΚ, στο φινάλε της χειμερινής μετεγγραφικής περιόδου. Πρόωρη ανανέωση συμβολαίων θέλουν να κάνουν οι “κιτρινόμαυροι” στους Μπουγαΐδη και Βλάχο

Η Ένωση αναζητεί έναν ποδοσφαιριστή που θα δώσει λύσεις στον Έβαλντ Λίνεν στον χώρο του κέντρου και ουσιαστικά θα αποτελεί τον “αντί-Μητρόπουλο” σε περίπτωση που δεν θα μπορεί να αγωνιστεί ο βασικός αμυντικός χαφ της.

Η διοίκηση της ΑΕΚ θα προσπαθήσει να αποκτήσει έναν ακόμα παίκτη έως την Πέμπτη, όταν και λήγει η χειμερινή μετεγγραφική περίοδος. Ο Έβαλντ Λίνεν φέρεται να έχει ξεχωρίσει κάποιες περιπτώσεις για τη μεσαία γραμμή της ΑΕΚ και πλέον περιμένει τις επαφές της διοίκησης με τους υποψήφιους στόχους.

Την ίδια στιγμή που η περίπτωση Κλωναρίδη απομακρύνεται αρκετά για τους “κιτρινόμαυρους”, οι διοικούντες σκέφτονται την πρόωρη ανανέωση συμβολαίου παικτών που μπορούν να φέρουν προτάσεις.

Τα συμβόλαια των Μπουγαΐδη και Βλάχου λήγουν το 2014 στην ΠΑΕ υπάρχει αισιοδοξία πως αμφότεροι οι παίκτες θα πεισθούν και θα υπογράψουν νέα συμβόλαια.

Διαβάστε ακόμα…

Λαγός: Δεν άντεχα να βλέπω την ΑΕΚ σε αυτή την κατάσταση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε