Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Ενωμένοι για αλλαγή κλίματος στον ΟΣΦΠ

Ο Μπάντοβιτς προσπαθεί να αλλάξει το κλίμα στα αποδυτήρια του ΟΣΦΠ
Ο Μπάντοβιτς προσπαθεί να αλλάξει το κλίμα στα αποδυτήρια του ΟΣΦΠ, ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Η κατάσταση στον Ολυμπιακό μόνο καλή δεν είναι και ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς παλεύει για να διορθώσει τα πράγματα. “Εγώ αποφασίζω” το σαφέστατο μήνυμα του προπονητή των ερυθρόλευκων.

Η ενδοοικογενειακή γκρίνια αποτελεί το χειρότερο σύμβολο για κάθε επαγγελματική ομάδα. Ο Ολυμπιακός αν και βρίσκεται μόλςι δύο βαθμούς πίσω από τον Παναθηναϊκό δεν πείθει με την απόδοση του και αυτό έχει επιρροή και στις σχέσεις παικτών και προπονητή.

Ο Μπάντοβιτς προσπάθησε με ήρεμο τρόπο να βελτιώσει την κατάσταση. Αυτό δεν λειτούργησε. Άλλαξε τροπάριο και έβαλε τις φωνές στους παίκτες όμως και αυτό φαίνεται ότι δεν αποδίδει.

Ως ύστατη λύση επέλεξε να βγει μπροστά να αναλάβει τις όποιες ευθύνες έχει και να προσπαθήσει ουσιαστικά να μιλήσει στην καρδιά των παικτών.

Ο Μπάντοβιτς τόνισε χαρακτηριστικά στην προπόνηση της Παρασκευής:

“Έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι το οποίο είναι το πιο καθοριστικό του πρωταθλήματος. Θέλω να πάμε σαν ομάδα. Η εικόνα που είχαμε τώρα τελευταία δεν ήταν ομάδας. Όπως εγώ σας σέβομαι και σας βλέπω όλους το ίδιο, έτσι θέλω κι εσείς να σκέφτεστε πολύ τη συμπεριφορά σας. Εδώ αποφασίζω εγώ. Για το ποιος θα παίξει και πόσα λεπτά θα παίξει. Εσείς μπείτε και κάντε αυτό που πρέπει, τίποτα άλλο. Εγώ θα αναλάβω τις ευθύνες για τα λάθη μου κι εσείς για την συμπεριφορά σας. Όμως όποιος δεν είναι στο γήπεδο την ώρα που βγαίνω εγώ, δεν θα κάνει προπόνηση. Το ίδιο θα συμβαίνει και στις συναντήσεις που έχουμε..

Ντάτολο: Δεν έχω πρόβλημα με τον προπονητή

Σύμφωνα με όσα βγαίνουν προς τα έξω παίκτες και προπονητής εμφανίζονται αυτή την ώρα ως μία “γροθιά”. Σημαντικό ρόλο θα παίξει και το αποτέλεσμα στο δύσκολο αγώνα της Κυριακής κόντρα στον Ηρακλή.

Δείτε βίντεο από τις αναμετρήσεις των δύο ομάδων τα τελευταία 30 χρόνια 

Στα αγωνιστικά ο Μπάντοβιτς δεν υπολογίζει στους Ντουντού και Ντιόγο ενώ αντίθετα επέλεξε να πάρει στην αποστολή τον Τάσο Πάντο που είναι παραγκωνισμένος τη φετινή σεζόν.

Η αποστολή του Ολυμπιακού

Νικοπολίδης, Πάρντο, Γκαλίτσιος, Λεονάρντο, Ζεβλάκοφ, Πάντος, Τοροσίδης, Ρ. Μπράβο, Α. Παπαδόπουλος, Κ. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Στολτίδης, Όσκαρ, Λεντέσμα, Γ. Παπαδόπουλος, Μαρέσκα, Ζαϊρί, Μήτρογλου, Ντάρμπισιρ, Λούα Λούα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε