Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Ενωμένοι για… νέα θεμέλια – “Πέρασε” η πρόταση Ντέμη (ΦΩΤΟ)

ΦΩΤΟ NEWSPORTS
Έγινε δεκτή η πρόταση του Ντέμη Νικολαΐδη, σύμφωνα με την οποία η διοικητική ομάδα του 2004 θα περιμένει τον έλεγχο των ορκωτών λογιστών για να δώσει τα χρήματα από τα χρέη που της αναλογούν. Συνάντηση της ομάδας μέχρι την Τρίτη. Συγκροτείται σε σώμα το “Θεμέλιο 21” υπό τον Βούρο, επί τιμή πρόεδρος ο Τροχανάς ενώ στους αντιπροέδρους και ο Μπάγεβιτς.  
Έτριξε τα…θεμέλια της ΑΕΚ – “Άλωσε” το ΟΑΚΑ ο ΠΑΟΚ

Επεισόδια στο ΟΑΚΑ μετά το ΑΕΚ – ΠΑΟΚ

Περισσότερο από επτά ώρες διήρκησε η πρώτη συνάντηση σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, για να συζητηθεί η πρόταση “Θεμέλιο 21”, προκειμένου να βρεθεί λύση στα διοικητικά προβλήματα της Ενωσης.

ΦΩΤΟ NEWSPORTS

 
Οι Νικολαΐδης, Παππάς, Κανελόπουλος, Κούλης (μέλη της ομάδας του 2004 που έδωσαν το “παρών”) δεσμεύτηκαν ότι αν από τον έλεγχο των ορκωτών λογιστών βγει πόρισμα το οποίο θα αποδεικνύει ότι υπάρχουν χρέη που αναλογούν στον καθένα τους, θα καταβάλλουν το ποσό αυτό.

ΦΩΤΟ NEWSPORTS

 
Αυτή ήταν και η πρόταση του Ντέμη Νικολαΐδη από την πρώτη στιγμή. Αξίζει να σημειωθεί, ότι μέχρι την Τρίτη αναμένεται να γίνει μία συνάντηση της διοικητικής ομάδας του 2004 (δεν έχει ξεκαθαρίσει αν θα είναι όλοι) ώστε να συζητηθεί εκτενώς το θέμα αυτό.

ΦΩΤΟ NEWSPORTS

 
Από εκεί και πέρα, συζητήθηκε η πρόταση του Οικονομόπουλου και μάλιστα έγινε γνωστό ότι εκτός των 21 εκατ. ευρώ που ήταν γνωστά, είναι δεσμευμένη και η ακίνητη περιουσία της οικογένειας Ψωμιάδη, που φτάνει τα 6 εκατ. ευρώ.

ΦΩΤΟ NEWSPORTS

Τέλος, έγινε συζήτηση βασισμένη στην αποκάλυψη του Μιχάλη Τροχανά περί τεσσάρων επενδυτών που επεξεργάζονται ένα σχέδιο για την ΠΑΕ ΑΕΚ.

Η ανακοίνωση:

“Η ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ

Η ελπιδοφόρα παρουσία στο ίδιο τραπέζι τόσων ανθρώπων και παραγόντων με προσφορά και διαφορετικές κατά καιρούς θέσεις στην οικογένεια της ΑΕΚ θεμελιώνουν την Αναγέννησή της.

1. Στη σημερινή συνάντηση εγκρίθηκε ομόφωνα με βελτιώσεις η μελέτη του πρώην Προέδρου της ΠΑΕ ΑΕΚ κ. Μιχάλη Τροχανά «ΘΕΜΕΛΙΟ 21».

2. Συγκροτήθηκε σε σώμα η Επιτροπή Στρατηγικού Σχεδιασμού με σκοπό την ίδρυση Εγγυήτριας Δύναμης της ΑΕΚ με τη συμμετοχή 50.000 Ενωσίτικων Οικογενειών. Πρόεδρος εξελέγη ο κ. Γιάννης Βούρος με Αντιπροέδρους τους κ.κ. Μίμη Παπαϊωάννου, Ντούσαν Μπάγιεβιτς και Χάρη Οικονομόπουλο. Εκτελεστικός Διευθυντής εξελέγη ο κ. Χρήστος Πετράκης και Επίτιμος Πρόεδρος ο κ. Μιχάλης Τροχανάς.

3. Όλα τα θέματα που απασχολούν την ΑΕΚ συζητήθηκαν διεξοδικά και οι συγκεκριμένες παράμετροι της μελέτης «ΘΕΜΕΛΙΟ 21» θα ανακοινωθούν μέχρι την Τετάρτη, μαζί με τις προτεινόμενες λύσεις για την άμεση χρηματοδότηση της ΠΑΕ.

Η σύνθεση της ολομέλειας εγγυάται την επιτυχία του εγχειρήματος. Ήρθε η ώρα να αποδείξουμε ότι η εσωστρέφεια και η παθογένεια ανήκουν στο παρελθόν. Η θεμελίωση μιας νέας, υγιούς ΑΕΚ είναι στο χέρι όλων μας

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΘΕΜΕΛΙΟ 21.”

ΦΩΤΟ NEWSPORTS

 

“Είναι πολύ σημαντικό ότι είμαστε μαζί, αλλά πρέπει να κάνουμε πολλά βήματα ακόμη. Η ΑΕΚ πρέπει να είναι ενωμένη όπως ήταν παλιά. Λύσεις υπάρχουν και θα σας τις πει ο κ. Τροχανάς”, τόνισε ο Μπάγεβιτς που αποχώρησε λίγο μετά τις 5 το απόγευμα.

ΦΩΤΟ NEWSPORTS

 
“Είμαι αισιόδοξος για όλα όσα είπαμε. Το πιο σημαντικό από όλα είναι το ενωτικό κλίμα. Σύντομα θα βγει μια ανακοίνωση που θα εξηγεί το τι έχει ειπωθεί. Υπάρχει κάποιο πλάνο το οποίο θα εξετάζεται από κάποιους καθημερινά και όλοι οι υπόλοιποι θα δουλεύουμε στον ελεύθερο χρόνου που έχουμε. Κοιτάξαμε να δώσουμε και μια λύση στο άμεσο πρόβλημα της ΑΕΚ” τόνισε ο Νίκος Κούλης που αποχώρησε, όταν ολοκληρώθηκε η συνάντηση στο ξενοδοχείο “Μεγάλη Βρετάνια”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε