Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Ενωτικό μήνυμα από Θ.Γιαννακόπουλο

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος μίλησε εκ μέρους της οικογένειας του και διαβεβαίωσε ότι ο Νικόλας Πατέρας θα έχει την στήριξη τους. “Για όλα θα αποφασίζει ο Ν.Πατέρας”, δήλωσε ο Δ.Γόντικας.

“Είναι αυτονόητο αυτό που ζητάει ο Νίκος ο Πατέρας, δηλαδή να βοηθήσουμε ώστε να προχωρήσει ενωμένος ο Παναθηναϊκός και να πετύχει τους στόχους του, να γεμίσει νέες σελίδες δόξας την ιστορία του. Το θεωρώ αυτονόητο και να είναι σίγουρος 100% ότι η οικογένεια Γιαννακόπουλου, όπως κάνει εδώ και 30-40 χρόνια και βοηθά τον οποιοδήποτε που έχει κάποιο πόστο στον Παναθηναϊκό, θα βοηθήσει και τον ίδιο”, δήλωσε στον Sentra 103,3.

Μάλιστα, επανέλαβε την θέση που είχε πάρει πριν από μήνες: “Μην ξεχνάτε ότι όταν επρόκειτο να έρθει το καλοκαίρι ο Νίκος ήμουν από τους λίγους που τον στήριξα. Μην ξεχνάτε. Του είχα πει ότι “ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει”. Τώρα προχωράμε”, κατέληξε.

Έτοιμος ενόψει Άρη ο Παναθηναϊκός – Παρών και πάλι ο Πατέρας

Γόντικας: “Η συνεργασία στον Παναθηναϊκό θα είναι ομαλή”

Ο αντιπρόεδρος του Παναθηναϊκού, έκανε διευκρινίσεις, μέσω του NovaΣΠΟΡ FM 94,6, σχετικά με την “σύγχυση” αρμοδιοτήτων στην ομάδα, μετά την επιστροφή των Νικόλα Πατέρα και Κώστα Αντωνίου.

“Όλα θα τελούν υπό την έγκριση του κυρίου Πατέρα. Όλες οι αποφάσεις θα καταλήγουν εκεί για να λαμβάνονται αποφάσεις. Νομίζω πως θα υπάρχει πολύ καλή συνεργασία, που θα είναι διαρκής”, τόνισε.

Ο Δημήτρης Γόντικας, ξεκαθάρισε για τις αρμοδιότητες ότι θα οριστούν από το Νικόλα Πατέρα: “Είναι αρμοδιότητα του προέδρου να τις οριοθετήσει σαφώς. Η πρώτη κουβέντα που έγινε χθες ήταν για να ενημερωθούν οι κύριοι Πατέρας και Αντωνίου για τις κινήσεις που έγιναν το καλοκαίρι και το πώς έχουμε σκεφτεί το σχεδιασμό για τη χρονιά. Είδαμε ότι αντιμετωπίσαμε τα πράγματα υπό το ίδιο πρίσμα σε μεγάλο βαθμό και αυτό είναι ιδιαίτερα ευχάριστο. Έχω την αίσθηση πως δεν θα υπάρχει πρόβλημα στην ομαλή συνεργασία. Πιθανώς να υπάρχει ανάγκη μιας πιο ουσιαστικής και πρακτικής οριοθέτησης, αλλά αυτό γίνεται και από την καθημερινή τριβή και από την παρέμβαση του προέδρου”.

Πάνω από όλα, “στόχος είναι να αξιοποιηθούν τα αντίστοιχα προσόντα του καθενός. Το θέμα είναι πώς θα αξιοποιήσουμε στο μέγιστο τις δυνατότητες του καθενός για το καλό του Παναθηναϊκού”, επεσήμανε, ενώ για τον δικό του ρόλο ξεκαθάρισε: “Την ευθύνη του ποδοσφαιρικού τμήματος θα έχουν και ο κύριος Αντωνίου και ο κύριος Φρέιτας με τελικές εισηγήσεις στον κύριο Πατέρα. Εγώ θα βάζω τη δική μου πινελιά σε θέματα που έχουν να κάνουν όχι τόσο με το τεχνικό κομμάτι, όσο με θέματα μπάτζετ, συμβολαίων, τις προσθήκες μπορούν να γίνουν και το μάνατζμεντ γενικότερα. Θα έρθουν και κάποιες επιπλέον αρμοδιότητες προς τη δική μου πλευρά, αλλά δεν θα ήθελα να τις ανακοινώσω εγώ προτού τις συζητήσω επί μακρόν με τον πρόεδρο”, κατέληξε.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε