Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Ένταση στην ΚΕΔ – “Ο Μπαρτζώκας είπε μέθυσο τον κομισάριο”

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Πολλά παράπονα στην ΚΕΔ εξέφρασε ο γενικός διευθυντής του Ολυμπιακού Χρήστος Σταυρόπουλος στη διάρκεια της κλήρωσης των διαιτητών για την επόμενη αγωνιστική της Basket League ΟΠΑΠ, με όσα έγιναν στον τελικό του Κυπέλλου να επανέρχονται στο προσκήνιο. Μίλησε για εκφοβισμό διαιτητών από τον Δ. Γιαννακόπουλο. Κατηγορίες από ΚΕΔ για Μπαρτζώκα.

Αφορμή για το επεισόδιο στάθηκε μία αναφορά σε διαιτητικό λάθος του Καρακατσούνη στη διάρκεια του αγώνα ΚΑΟΔ – Ολυμπιακός. Στη συνέχεια η κουβέντα έφτασε μέχρι τον τελικό του Κυπέλλου και τα όσα έγιναν πριν και στη διάρκεια του αγώνα.

Η ΚΕΔ αναγνώρισε το λάθος του Καρακατσούνη σε μια συγκεκριμένη φάση, ενώ κάλυψε τον κομισάριο Σάββα Λόρτο, για τον οποίο ο Χρήστος Σταυρόπουλος επέμεινε πως θα έπρεπε να πάρει θέση και να υποδείξει το σωστό στον συγκεκριμένο διαιτητή

“Λέτε για τις συμπεριφορές των διαιτητών και κομισάριων, αλλά δεν λέτε για την συμπεριφορά για παράδειγμα των προπονητών. Ο κ. Μπαρτζώκας αποκάλεσε μέθυσο και πιωμένο τον κομισάριο κι αυτό είναι απαράδεκτο, πόσο μάλλον για έναν επιστήμονα άνθρωπο με μεγάλη προσφορά”, είπαν οι Συμεωνίδης και Κορομηλάς στον εκπρόσωπο του Ολυμπιακού.

Στη συνέχεια, η κουβέντα πήγε στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας… “Πώς επιτρέπουν οι διαιτητές στον πρόεδρο μιας ομάδας να μπαίνει στα αποδυτήρια;”, εξέφρασε την απορία του ο Χρήστος Σταυρόπουλος, για να απαντήσει η ΚΕΔ:

“Δεν μπήκε στα αποδυτήρια, μπήκε στον προθάλαμο και οι διαιτητές έκαναν το καθήκον τους. Κατέγραψαν το γεγονός σε συμπληρωματική έκθεση και είναι πλέον θέμα του αθλητικού δικαστή να εκδικάσει την υπόθεση και να επιβάλει ποινές. Δεν είναι θέμα των διαιτητών αυτό το κομμάτι”.

Παράλληλα, ο Χρήστος Σταυρόπουλος αναφέρθηκε στον τραυματισμό του Χάινς πριν από τον τελικό και αναρωτήθηκε “πού ήταν ο κομισάριος για να δει το περιστατικό;”, για να απαντήσει η πλευρά της ΚΕΔ πως ο κομισάριος υποχρεούται να βρίσκεται στο παρκέ, όταν ξεκινούν επίσημα να προθερμαίνονται οι δύο ομάδες και όχι όταν οι παίκτες κάνουν σουτάκια από μόνοι τους.

Επίσης, ο Χρήστος Σταυρόπουλος κατήγγειλε πως ο διαιτητής Αναστόπουλος ειρωνεύτηκε τον Ολυμπιακό λέγοντας ότι παρότρυνε τους ανθρώπους της ομάδας να κάνουν τα παράπονα τους στην Ευρωλίγκα, μετά τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας… “Κάντε μας επίσημη καταγγελία και θα το δούμε” απάντησε η πλευρά της ΚΕΔ.

Διαβάστε ακόμα…

Σε απολογία ο Δ. Γιαννακόπουλος

Εισαγγελική παρέμβαση για τα επεισόδια στον τελικό Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

Σπανούλης: Να καταργηθεί το κύπελλο, δεν μου λέει τίποτα

Στο πλευρό των Αγγελόπουλων οι παίκτες – “Θα χάριζαν όλους τους τίτλους για…”

ΠΣΑΚ: Ο τελικός δεν έπρεπε να αρχίσει

Αφήνουν μαχαιροβγάλτες να αλωνίζουν στα γήπεδα – Συνέλαβαν δυο οπαδούς για τα αίσχη στον τελικό του μπάσκετ – Ψάχνουν άλλους τρεις

“Ρημαδιό” το Ελληνικό μετά τον τελικό του μπάσκετ – ΦΩΤΟ κ VIDEO

Το χρονικό των επεισοδίων στο κλειστό του Ελληνικού (VIDEO)

Σε διαθεσιμότητα ο Ταξίαρχος και ΕΔΕ για 24 αστυνομικούς για τα αίσχη στον τελικό μπάσκετ

Μετά το… θρίαμβο των “ανεγκέφαλων” νίκησε ο Παναθηναϊκός

Οι Σέρβοι το…διέκοψαν – Ξύλο στον τελικό κυπέλλου Ερ.Αστέρας – Παρτιζάν(VIDEO)

Κυπελλούχος Ελλάδας ο Παναθηναϊκός – “Ζούγκλα” αιωνίων το Ελληνικό

Ούτε… προσαγωγή για τα επεισόδια στον τελικό του μπάσκετ

Οι παίκτες του Ολυμπιακού στα αποδυτήρια των διαιτητών – “Κάνετε τα χατίρια αυτών που σας πετάνε πέτρες”!

.ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε