Τρίτη, 16 Απρ.
21oC Αθήνα

Ένταση στην Πόλη -Οπαδοί της Φενερ πήγαν στο ξενοδοχείο των φιλάθλων του ΠΑΟΚ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Μια πρώτη “γεύση” για το κλίμα που θα αντιμετωπίσουν στο “Σουκρού Σαράτσογλου”, πήραν οι φίλοι του ΠΑΟΚ που βρίσκονται ήδη στην Κωνσταντινούπολη. Τα πλάνα του Δερμιτζάκη.

Το σκορ του πρώτου αγώνα (1-0) δίνει σημαντικό αβαντάζ στον ΠΑΟΚ, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως οι Θεσσαλονικείς έχουν ήδη εξασφαλίσει την πρόκριση στους ομίλους του Europa League. Η “Φενέρ” δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση κάτι που θέλει να εκμεταλλευτεί ο Παύλος Δερμιτζάκης και οι παίκες του.
Ο Έλληνας τεχνικός του “Δικεφάλου του Βορρά”, σκέφτεται να παρατάξει την ομάδα του με σύστημα 4-2-3-1 και τους Κρέσιτς, Μπουσαϊντί, Κοντρέρας, Μαλεζά, Λίνο, Σορλέν, Γκαρσία, Σαλπιγγίδη, Φωτάκη, Βιεϊρίνια και Μουσλίμοβιτς. Διαιτητής της αποψινής αναμέτρησης θα είναι ο Ιταλός Πάολο Ταλιαβέντο. Την εξέλιξη του αγώνα Φενέρμπαχτσε – ΠΑΟΚ (21:45) θα μεταδόσει LIVE το NewsIt και τηλεοπτικά το Conn-x TV.

Ένταση στην Πόλη
 
Το βράδυ της Τετάρτης, περίπου 200 οπαδοί της Φενέρμπαχτσε συγκεντρώθηκαν έξω από το ξενοδοχείο, όπου έχουν καταλύσει οι φίλοι του Δικέφαλου του Βορρά που ταξίδεψαν με το τσάρτερ της αποστολής.
 
Για περίπου ένα τέταρτο, οι Τούρκοι οπαδοί φώναζαν συνθήματα υπέρ της Φενέρ και κατά του ΠΑΟΚ και της Ελλάδας, με την αστυνομία να παρακολουθεί διακριτικά.Οι φίλοι του ΠΑΟΚ συγκεντρώθηκαν μέσα στο ξενοδοχείο, για να αποφευχθούν αντεγκλήσεις, αλλά όταν είδαν ότι οι Τούρκοι δεν αποχωρούσαν ζήτησαν από τη διεύθυνση να πάρει μέτρα.
 
Τότε, οι αστυνομικές δυνάμεις φρόντισαν για να απομακρύνουν τους οπαδούς της Φενέρμπαχτσε από το χώρο γύρω από το ξενοδοχείο και να τους οδηγήσουν στην πλατεία Ταξίμ που βρίσκεται κοντά.

Με την ευχή του Πατριάρχη

 
Λίγες ώρες πριν από το παιχνίδι με την Φενερμπαχτσέ, ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Θόδωρος Ζαγοράκης μαζί με μέλη της διοίκησης και δύο εκπροσώπους της ομάδας, τον Μάκη Χάβο και τον Νίκο Καρύδα, επισκέφτηκαν τα Φανάρι και συνάντησαν τον Πατριάρχη, προκειμένου να πάρουν την ευχή του.Η αντιπροσωπεία του ΠΑΟΚ μάλιστα χάρισε στον Βαρθολομαίο μία μπάλα με τις υπογραφές όλων των ποδοσφαιριστών, καθώς και μία αναμνηστική πλακέτα με χαραγμένο τον δικέφαλο αετό.
 
“Συγκινούμαι κάθε φορά, που έρχομαι σε επαφή με τον ΠΑΟΚ και θυμάμαι την μεγαλειώδη γιορτή για τα 80 χρόνια του συλλόγου, που είχε γίνει στη Θεσσαλονίκη και είχα παραστεί. Να είστε πάντα καλά, να έχετε καλή επιτυχία στο σημερινό παιχνίδι και να μεταφέρετε τις ευχές μου σε όλους τους αθλητές του ΠΑΟΚ” τόνισε από την πλευρά του ο Οικουμενικός Πατριάρχης.
 
 
 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε