Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Ένταση στο συλλαλητήριο του Ηρακλή (VIDEO)

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Συμπλοκές μεταξύ των οπαδών του “Γηραιού” και του ΠΑΟΚ στην περιοχή της Εγνατίας στο ύψος της Καμάρας. Η αστυνομία έκανε χρήση χημικών προκειμένου να διαλύσει τα πλήθη.
Οι οπαδοί του Ηρακλή, όπως είναι γνωστό από την προηγούμενη εβδομάδα, έδωσαν ραντεβού στη συγκεκριμένη περιοχή για να κάνουν πορεία διαμαρτυρίας, σχετικά με την απόφαση της Επιτροπής Αδειοδότησης της ΕΠΟ να μην δώσει στην ποδοσφαιρική ομάδα του συλλόγου άδεια συμμετοχής στο ερχόμενο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκας.

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ, αντίστοιχα, συγκεντρώθηκαν στην Καμάρα διαμαρτυρόμενοι για τη μη ρύθμιση των χρεών της ομάδας τους. Η παρουσία λοιπόν των οπαδών των δύο ομάδων, οδήγησε σε μεταξύ τους συμπλοκές και ρίψεις αντικειμένων.

 
Κάπου εκεί, ανάμεσα στις αντιμαχόμενες πλευρές βρέθηκαν αστυνομικές δυνάμεις καταστολής, που έκαναν χρήση δακρυγόνων.οΟ οπαδοί του “Γηραιού” ξεκίνησαν την πορεία και κατευθύνθηκαν στην Αριστοτέλους.

Οι κινητοποιήσεις των φίλων του Ηρακλή θα κορυφωθούν την Παρασκευή, όταν και αναμένεται η απόφαση της επιτροπής εφέσεων της ΕΠΟ, για τη χορήγηση ή μη αδειοδότησης στην ομάδα του Ηρακλή.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε