Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Ενθουσιασμός στη Λάρισα για Γκέρεμι

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

“Δεν ψάχνμε τη μεταγραφική βόμβα”, δήλωσε ο Κώστας Πηλαδάκης. “Τεράστια μεταγραφή”, συμπλήρωσε ο Γιάννης Παπακώστας. Αποθέωση του παίκτη από τους οπαδούς της Λάρισας.

Δεν πίστευε στα μάτια του ο Καμερουνέζος, όταν πάτησε το πόδι του στη Λάρισα και είδε περισσότερα από 600 άτομα να τον περιμένουν στο αεροδρόμιο. Η έκρηξη χαράς αρχικά έφερε σε αμηχανία τον 31χρονο, ο οποίος στη συνέχεια έδειξε να το απολαμβάνει…αν και χρειάστηκε να φυγαδευτεί προκειμένου να πάει στο ξενοδοχείο του για να ξεκουραστεί.

Χαμόγελα μοίρασε στους φιλάθλους της Λάρισας ο Γκέρεμι, κατά την άφιξη του

“Πρόκειται για τεράστια μεταγραφή. Είναι ένας παίκτης έμπειρος, με προσωπικότητα και η αξία του είναι δεδομένη. Θα κριθεί φυσικά στο γήπεδο, αλλά πιστεύω ότι θα μας βοηθήσει πολύ μόνο και μόνο με την εμπειρία που έχει από τα μεγάλα πρωταθλήματα στα οποία έχει αγωνιστεί. Οι παραστάσεις που έχει θα είναι χρήσιμες και για τα νέα παιδιά της ομάδας”, δήλωσε ο Γιάννης Παπακώστας στην εφημερίδα “SportDay”.



Πιο χαμηλούς τόνους επέλεξε να κρατήσει ο Κώστας Πηλαδάκης. Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ των “βυσσινί” τόνισε ότι δεν αρέσκεται στην προσωποποίηση της ομάδας, πάνω σε έναν μόνο παίκτη και δήλωσε υπερήφανος για όλους τους παίκτες της ομάδας.

“Δεν ψάχναμε μία μεταγραφική βόμβα, ψάχναμε έναν πολύ καλό παίκτη και από τη στιγμή που καταφέραμε να αποκτήσουμε έναν ποδοσφαιριστή με τέτοιο βιογραφικό και στην ηλικία των 31 ετών, ακόμη καλύτερα. Η στόχευση της ομάδας μας, ωστόσο, δεν αφορά την προβολή και τον ενθουσιασμό, αλλά την ουσία και την ενίσχυση της Λάρισας. Είναι ένας παίκτης που θα μας προσδώσει μεγάλη ποιότητα. Η κίνηση του Γκέρεμι θα γινόταν ούτως ή άλλως εφόσον συμφωνούσαμε. Η προσέγγισή μας ήταν σωστή και η επιμονή μας να τον πείσουμε δικαιώθηκε, δήλωσε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε