Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Εντίνιο: Χρωστάω μία απάντηση στον Μπάγεβιτς

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Να αποδείξει στον Ντούσαν Μπάγεβιτς πως κακώς τον άφησε να φύγει από την ΑΕΚ θέλει ο Εντίνιο που τόνισε πως δεν έχει τίποτα με την “Ένωσ用και τον κόσμο της ομάδας.

Ο Πορτογάλος επιθετικός του ΠΑΟΚ σε συνέντευξη του στην εφημερίδα “ΣΠΟΡ του Βορρά” μίλησε για τους δύο δικέφαλους και την μεταξύ τους μονομαχία στο εναρκτήριο ματς των πλέι-οφ.

 
Δεν έχω τίποτα με την ΑΕΚ και φυσικά ούτε με τον κόσμο της τους οποίους εκτιμώ. Ξέρουν οι οπαδοί της ΑΕΚ ότι όταν έπαιζα με την φανέλα της ομάδας, έδινα τον καλύτερο μου εαυτό και τα πάντα για λογαριασμό της. Στον Μπάγεβιτς μάλλον χρωστώ μία απάντηση…” είπε αρχικά ο Εντίνιο και συνέχισε:

Στην ομάδα όλοι είμαστε συνειδητοποιημένοι και ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε. Φυσικά και θα πρέπει να δείξουμε ακόμα περισσότερο πάθος για να πετύχουμε την πρώτη θέση.

Θέλουμε να πάρουμε το εισιτήριο για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ και ξέρουμε ότι αυτό είναι κάτι που θέλουν με όλη τους την ψυχή και οι οπαδοί της ομάδας.

Πρέπει να δείξουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Έχουμε όπως είπα και πριν συνείδηση και είμαστε όλοι ενωμένοι σαν μια γροθιά για να μπούμε στο γήπεδο με όλη μας τη δύναμη”.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε