Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Έντονες αποδοκιμασίες προς Μπενίτεθ – VIDEO

ΦΩΤΟ REUTERS.
ΦΩΤΟ REUTERS.

Δεν ήταν η υποδοχή που θα επιθυμούσε. Στην πρώτη του παρουσία στον πάγκο της Τσέλσι, ο Ράφα Μπενίτεθ άκουσε έντονες αποδοκιμασίες προς το πρόσωπο του, ενώ είδε και δεκάδες πανό υπέρ του προκατόχου του, Ντι Ματέο.

Με έντονες αποδοκιμασίες και δεκάδες πανό υποδέχθηκαν τον Ράφαελ Μπενίτεθ οι φίλοι της… Τσέλσι, στην την αναμέτρηση των “μπλε” κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι στο “Στάμφορντ Μπριτζ”.

Οι φίλοι των λονδρέζων αντέδρασαν έντονα από την πρώτη στιγμή στο άκουσμα της απόλυσης του Ρομπέρτο ντι Ματέο, ενώ τα πράγματα ΄έγιναν χειρότερα, από την στιγμή που έγινε γνωστή η πρόσληψη του Ισπανού.

“Καλωσήρθατε στο τσίρκο, με πρωταγωνιστή τον χοντρό Ράφα ως το νέο κλόουν”, έγραφε ένα πανό (οι φίλοι της Τσέλσι αποκαλούν “χοντρό” τον Μπενίτεθ). “Στον Ρομπέρτο πιστεύουμε και τον αγαπάμε. Στον Ράφα ποτέ δεν θα πιστέψουμε. Γεγονός”, έλεγε ένα άλλο σύνθημα.

Μάλιστα, όταν κάποια από τις 2 ομάδες κέρδιζε κόρνερ και η κάμερα έδειχνε το σημείο, οι φίλαθλοι που κάθονταν στη γωνία έδειχναν τα πανό τους!

Από την μεριά του, ο 52χρονος προπονητής αρκέστηκε να απαντήσει ότι δεν ασχολήθηκε με αυτό το θέμα και πως θα προσπαθήσει να κερδίσει τους φιλάθλους ως επαγγελματίας.

Στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς, δήλωσε χαρακτηριστικά: “Ορισμένοι φίλαθλοι πρέπει να αντιληφθούν ότι δεν είναι τρόπος αυτός να υποστηρίζουν την ομάδα. Θα μάθουν ότι έχουν έναν επαγγελματία στο ‘τιμόνι’, κάποιον που θέλει να κερδίζει παιχνίδια. Ήμουν συγκεντρωμένος στο ματς και δεν άκουγα τίποτα άλλο. Η εμπειρία μου από την Αγγλία είναι ότι όταν οι φίλαθλοι τραγουδούν στις εξέδρες, δεν καταλαβαίνω τι λένε”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε