Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Εντυπωσιακή αρχή για ΠΑΟ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Οι πράσινοι που αγωνίστηκαν με πολλές απουσίες, επικράτησαν 3-1 της Βόλφσμπουργκ δείχνοντας καλά δείγματα αν και βρίσκονται στο αρχικό στάδιο της προετοιμασίας τους. Απίστευτο αυτογκόλ από τον Ντεζάνγκα. Δείτε το βίντεο.

Ο Νίκος Νιόπλιας είδε τα “δεύτερα” της ομάδας του να παίζουν κατά διαστημάτα καλό ποδόσφαιρο και να κερδίζουν έναν ισχυρό αντίπαλο, ειδικά από τη στιγμή που ήταν μόλις το πρώτο φιλικό.

Οι πράσινοι προηγήθηκεν μόλις στο 8′ λεπτό με τον “εχασμένο” Γκάμπριελ να κάνει όμορφη προσπάθεια και να νικάει τον Χιτς.

Στο 38′ ο μετεγγραφικός στόχος του Ολυμπιακού στην αρχή του καλοκαιριού, Ντεζάνγκα με πλασέ ισοφάρισε για την Βόλφσμπουργκ.

Ο ίδιος παίκτης έγινε το πρόσωπο του αγώνα στο 60′ όταν προσπάθησε από το κέντρο να γυρίσει τη μπάλα στον τερματοφύλακα του αλλά την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του.

9 λεπτά αργότερα ο Ρουκάβινα με ατομική προσπάθεια νίκησε τους αντιπάλους του και διαμόρφωσε το τελικό 3-1. Ο Κροάτης θα μπορούσε να δώσει ακόμη μεγαλύτερες διαστάσεις στη φιλική νίκη του Παναθηναϊκού αλλά νικήθηκε από τον Μάντλογκ στο πέναλτι που εκτέλεσε στο 72′.

Παναθηναϊκός: Καρνέζης (46′ Γκαλίνοβιτς), Μπίαρσμιρ (84′ Μαχλελής), Σαριέγκι, Καντέ, Μελίσσης, Μαρίνος (84′ Φέτσης), Σιμάο (84′ Λαγός), Γκάμπριελ (61′ Μαυρίας), Λέτο (61′ Ρουκάβινα), Κλέιτον(61′ Δημούτσος) και Πετρόπουλος (69′ Σταμπολζίεφ).

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε