Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Εντυπωσιακή “πρεμιέρα” της Παναθηναϊκής Συμμαχίας – Στήριξη από Πατέρα

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο Παναθηναϊκός συσπειρώθηκε γύρω από την κίνηση Αλαφούζου και αυτό φάνηκε από την κίνηση που υπήρξε στην πρώτη μέρα εγγραφής μελών στην Παναθηναϊκή Συμμαχία.

1,2 εκ. ευρώ μπήκαν στα ταμεία του Σωματείου από 400 μέλη και ο αριθμός είναι κάτι παραπάνω από ικανοποιητικός. Ο Γιάννης Αλαφούζος περιμένει αντίστοιχη κίνηση και τις επόμενες ημέρες ενώ αναμένει την ενίσχυση και από επιφανείς φίλους του Παναθηναϊκού.

Ένας εξ αυτών είναι ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ, Νικόλας Πατέρας που είναι πιθανό εκτός από την έμπρακτη στήριξη του να κάνει και δήλωση για τη νέα προσπάθεια.

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας του Σωματείου, Νικόλας Βασιλαράς τόνισε στον ΣΚΑΙ: “Πήγαμε πολύ καλά, αυτό να λέγεται. Είναι γεγονός ότι πολλοί φίλαθλοι της ομάδας περίμεναν πώς και πώς να ξεκινήσουν οι εγγραφές και έτσι εξηγείται το εντυπωσιακό αυτό νούμερο της πρεμιέρας. Ολοι οι άνθρωποι της Συμμαχίας έχουν επικοινωνήσει προς τα έξω την κατάσταση της ομάδας και πως επί της ουσίας μιλάμε για την σωτηρία της. Οταν με το καλό το καταφέρουμε αυτό, θα περάσουμε σε άλλο επίπεδο ώστε να δημιουργήσουμε τον Παναθηναϊκό που ονειρευόμαστε.”

Ολυμπιακός για Αλαφούζο: We love Yiannis!

Αγγλικά σενάρια για Μπουμσόνγκ

1 εκ. ευρώ σε τέσσερις ώρες η Παναθηναϊκή Συμμαχία

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε