Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Εντυπωσιακός ο ΠΑΟΚ, διέλυσε με 4-1 την Τσβόλε

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Σκορ και θέαμα από τους παίκτες του Γιώργου Δώνη που πέτυχαν τέσσερα πανέμορφα γκολ (Ρομπέρ, Γιάννου, Λίνο, Αθανασιάδης) και έδειξαν πως βρίσκονται στον σωστό δρόμο.

Ο “δικέφαλος του βορρά” απέδωσε εξαιρετικά σε σχήμα 4-4-2 με τους χαφ στην ευθεία στο τρίτο του φιλικού παιχνίδι επί ολλανδικού εδάφους με αντίπαλο την Τσβόλε, ομάδα της πρώτης κατηγορίας του ολλανδικού ποδοσφαίρου.

Οι Θεσσαλονικείς ήταν πολύ καλοί από το πρώτο λεπτό και κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα χάρη στην εξαιρετική ατομική προσπάθεια του Ρομπέρ στο 26΄. Δέκα λεπτά αργότερα μετά από ωραία κυκλοφορία της μπάλας ο Έτο σέρβιρε για τον Γιάννου ο οποίος έκανε το 2-0.

Το τρίτο γκολ ήρθε λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου με αριστοτεχνική εκτέλεση φάουλ του Λίνο, ενώ στο 48΄ήταν η σειρά του Αθανασιάδη να πετύχει το πρώτο του γκολ στην Ολλανδία μετά από ωραία σέντρα του Λίνο.

Στην συνέχεια ο Δώνης άλλαξε όλη την ενδεκάδα αλλά ο ΠΑΟΚ διατήρησε την καλή του εικόνα παρά το γκολ που δέχθηκε από τον Ικιλίλου στο 65΄.

ΠΑΟΚ(Γιώργος Δώνης): Κρέσιτς (Γιακουμής 68΄), Κατσικάς (Στάμου 46΄), Κουμάλο (Ιντζίδης 46΄),Ετο (Αποστολόπουλος 59΄), Λίνο (Κωνσταντινίδης 59΄), Κάτσε (Μπαρνς 46΄), Λάζαρ (Τσανδάρης 68΄), Ρομπέρ (Παπάζογλου 68΄, Γεωργιάδης (Παναγιωτούδης 59΄), Γιάννου (Πέλκας 59΄), Αθανασιάδης (Μπανγκουρά 59΄). 

Τσβόλε: Τερ Βίλεν, Φαν Πόλεν, Φαν Χίντουμ, Μπρέρσε, Ααφχες, Φαν ντεν Μπεργκ, Γκροτ, Πλουίμ, Ρένιερς, Ασεντεχ, Μπένσον 

Διαβάστε περισσότερα από τις προετοιμασίες των ομάδων

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε