Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Eντυπωσίασε η ΑΕΚ-Νίκησε 2-1 τη Μπλάκμπερν

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Η “ένωση” επικράτησε 2-1 της Μπλάκμπερν, σε φιλικό αγώνα προετοιμασίας στο Σίδνεϊ. Ντεμπούτο για τον Πάπα Μπούμπα Ντιόπ. Τρείς τραυματισμοί για την ΑΕΚ. Δείτε το βίντεο.

Το σκόρ για την ΑΕΚ άνοιξε ο Σκόκο στο 21ο λεπτό, μετά την πάσα του Λυμπερόπουλου και τρία λεπτά αργότερα ο Καλαματιανός διπλασίασε τα τέρματα των “κιτρινόμαυρων”, κάνοντας το 2-0 με σούτ στην κίνηση. Η Μπλάκμπερν μείωσε σε 2-1, στο 84ο λεπτό με τον Φιλ Τζόουνς.

Ο Ντιόπ έκανε το ντεμπούτο του στο 68ο λεπτό, όταν πήρε τη θέση του Λεονάρντο. Ωστόσο, υπάρχει και κάτι αρνητικό που προέκυψε από τον αγώνα, καθώς ο Ντούσαν Μπάγεβιτς είδε τρείς παίκτες να τραυματίζονται. Ο Μαϊστόροβιτς υπέστη κάκωση δεξιάς κλείδας, ο Παναγιώτης Λαγός υπέστη διάταση στον δεξιό δικέφαλο και ο Έντερ υπέστη κάκωση της δεξιάς ποδοκνημικής. Οι κατάσταση των παικτώ θα εκτιμηθεί μέσα στις επόμενες ώρες, για να διαπιστωθει αν θα είναι στη διάθεση του Σερβοέλληνα τεχνικού για το φιλικό με τη Ρέηντζερς.

“Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την απόδοση της ομάδας. Ήταν ένα πιο δύσκολο παιχνίδι σε σχέση με το προηγούμενο επί της Sydney FC και λόγω δυναμικότητας του αντιπάλου, αλλά και λόγω καιρικών συνθηκών, που έκαναν δύσκολο τον αγωνιστικό χώρο. Είχαμε αγωνιστική πειθαρχία από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό και πιστεύω ότι κερδίσαμε δίκαια”, δήλωσε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς.

“Η ΑΕΚ έπαιξε πολύ καλά στο πρώτο ημίχρονο και νομίζω ότι είχαμε καλή εικόνα και δίκαια πήραμε τη νίκη”, δήλωσε ο Νέιθαν Μπέρνς, ο οποίος ήταν από τους παίκτες της “ενωσης” που ξεχωρισε στο ματς με τους Άγγλους.

Σε ο,τι αφορά την παραμονή του στην ομάδα ο Αυστραλός, δήλωσε: “Πήρα μία ευκαιρία, νομίζω ότι έπαιξα καλά, βοήθησα την ομάδα από εδώ και πέρα θα δούμε για την παραμονή μου ή όχι στην ομάδα”.

Ο προπονητής της “ένωσης” ρωτήθηκε για την απόδοση του Μπέρνς: “Δεν χρειαζόταν να δούμε το σημερινό παιχνίδι για να μάθουμε τις δυνατότητες του Μπέρνς και τι μπορεί να κάνει. Έχει εξαιρετικά στοιχεία αλλά χρειάζονται και άλλα πράγματα για να παραμείνει στην ομάδα. Ακόμα δεν γνωρίζουμε αν θα μείνει ή όχι”.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΕΚ: Σάχα, Μαϊστόροβιτς, Δέλλας, Γεωργέας (74′ Γιάχιτς), Λεονάρντο (68′ Ντιόπ), Μάκος, Λαγός (44′ Καράμπελας), Καφές, Μπερνς (73′ Έντερ), Σκόκο, Λυμπερόπουλος (85′ Μπλάνκο).

Μπλάκμπερν: Ρόμπινσον, Γιάκομπσεν, Ζιβέ (39′ Τζιμποντά), Χάνλεϊ, Τζόουνς, Ενζονζί (71′ Ντιούφ), Έμερτον (60′ Χόιλετ), Νταν (58′ Πέντερσεν), Ρόμπερτς, Άντριου, Όλσον (67′ Μόρις).

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε