Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Επαφές δικηγόρων υπό… χρονική πίεση

ΦΩΤΟ NEWSPORTS
Η πλευρά του Γιάννη Βαρδινογιάννη επιβεβαιώνει πως έγινε μια πρώτη επαφή ανάμεσα στον πληρεξούσιο δικηγόρο Παναγιώτη Πετρόπουλο που όρισε ο Πρίγκιπας -διά μέσω του Βλάση Τσάκα- και το δικηγορικό γραφείο που εκπροσωπεί τον Τζίγκερ. Ισχύει το τελεσίγραφο μέχρι αύριο από την “πράσινη” ΠΑΕ. Πετρόπουλος: Περιμένω και εγώ τα έγγραφα
 
Ο νομικός εκπρόσωπος του Σαουδάραβα Πρίγκιπα, Πάνος Πετρόπουλος έχει πάρει προφορική εντολή από τον Βλάση Τσάκα για να καθίσει στο ίδιο τραπέζι με την πλευρά του Γιάννη Βαρδινογιάννη και το δικηγορικό γραφείο που τον εκπροσωπεί.
 
Ο κ.Πετρόπουλος δεν έχει στα χέρια του γραπτή εξουσιοδότηση από τον Πρίγκηπα και οι δύο πλευρές συμφώνησαν πως εάν μέχρι αύριο δεν υπάρξουν τα σχετικά έγγραφα, οι διαπραγματεύσεις θα σταματήσουν.
 
Ο Παναγιώτης Πετρόπουλος επικοινώνησε στις 16:30 το απόγευμα με το δικηγορικό γραφείο που έχει αναλάβει την υπόθεση για να δηλώσει εκπροσώπηση για τον Βλάση Τσάκα και τον φερόμενο επενδυτή από την Σαουδική Αραβία. Κατόπιν, από το γραφείο του που έχει τις ανενεργές μετοχές ο κύριος Βαρδινογιάννης ειπώθηκε πως για οποιαδήποτε εξέλιξη του θέματος, θα πρέπει να υπάρξει γραπτή εξουσιοδότηση του ίδιου του επενδυτή προς τον δικηγόρο.
 
Οι δύο πλευρές συμφώνησαν ότι ακριβώς αυτό πρέπει να γίνει και τότε “μπήκε” η διορία η οποία λήγει αύριο το απόγευμα. Αν μέχρι τότε δεν υπάρξουν τα αποδεικτικά έγγραφα, το θέμα θα θεωρηθεί λήξαν.
 
Πετρόπουλος: Περιμένω και εγώ τα έγγραφα
 
Με δηλώσεις του στον “NovaΣΠΟΡ FM 94,6” ο δικηγόρος Παναγιώτης Πετρόπουλος, που εξουσιοδοτήθηκε -προφορικά- από τον Βλάση Τσάκα να επικοινωνήσει με την πλευρά Βαρδινογιάννη τόνισε πως “…Δεν έχω γνωρίσει τον επενδυτή. Περιμένω τα έγγραφα, προκειμένου να νομιμοποιηθούν οι διαπραγματεύσεις… Δεν έχω ένδειξη ότι δεν είναι επίσημο το ενδιαφέρον, απλά, για την ώρα… κάνω τη δουλειά μου”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε