Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Επανάσταση στην ΑΕΚ! – Αποχή και ανακοίνωση από τους παίκτες

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Τα προβλήματα στην “Ένωση” καθημερινά αυξάνονται και οι ποδοσφαιριστές δεν άντεξαν άλλο. Μια μέρα πριν η ΑΕΚ παρουσιαστεί στην πειθαρχική της Ουέφα, οι “κιτρινόμαυροι” αποφάσισαν να μην προπονηθούν, ενώ εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία καλούν τους μετόχους να κάνουν το καθήκον τους.

Οι τρεις αρχηγοί (Δέλλας, Λυμπερόπουλος, Καφές) μίλησαν στους συμπαίκτες τους πριν την προγραμματισμένη προπόνηση της Τέταρτης και αποφάσισαν από κοινού να απέχουν. Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στις συζητήσεις των ποδοσφαιριστών η κίνηση αυτή ερμηνεύεται ως ένα μέτρο πίεσης, ώστε να ταρακουνηθούν οι μέτοχοι.

Φεύγοντας από τα Σπάτα όλοι οι ποδοσφαιριστές πήγαν μαζί για καφέ. Λίγο αργότερα εξέδωσαν ανακοίνωση η οποία δεν αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΑΕΚ, αλλά μοιράστηκε με e-mail στα ΜΜΕ.

Ουσιαστικά οι παίκτες της “Ένωσης” τονίζουν πως θα υπογράψουν τον διακανονισμό που τους προτάθηκε από τον Δημητρέλο και περιμένουν από τους μετόχους να βγάλουν την ομάδα από την δύσκολη θέση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των παικτών της ΑΕΚ:

«Dear all,

Για μια ακόμα φορά το βάρος πέφτει στους ποδοσφαιριστές της ομάδας για να τη βγάλουν από τη δύσκολη θέση, υπογράφοντας διακανονισμό για τα οφειλόμενα με σκοπό να γλιτώσουμε την τιμωρία από την UEFA και να μην πέσει η ομάδα σε μικρότερη κατηγορία.

Κύριε ΝΟΤΙΑ, κύριε ΚΑΣΝΑΚΙΔΗ (πρόεδρε των Supporters) σαν ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟΙ αυτής της ομάδας ΔΩΣΤΕ ΛΥΣΗ.

Η ομάδα είναι με τη θηλιά στο λαιμό, ή κόψτε το σχοινί ή σπρώξτε την καρέκλα να τελειώνουμε, μην κρύβεστε πίσω από εγωισμούς και μικροσυμφέροντα.

Εμείς κάνουμε το καθήκον μας απέναντι στην ιστορία της ομάδας και του κόσμου της, κάντε και εσείς το δικό σας. Ο ΧΡΟΝΟΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ!

Υ.Γ. : Αυτή η απόφασή μας δεν καλύπτει κανέναν από τους Μετόχους (πρώην και νυν) ή πρώην Προέδρους, που άλλος πολύ και άλλος λίγο έχουν μερίδιο ευθύνης για την κατάσταση που έχει φτάσει η ομάδα.

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΜΕ ΧΡΥΣΑ Ή ΜΕ ΜΑΥΡΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ
ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΟΜΑΔΑΣ»

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε