Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Επειγόντως… ευχέλαιο! – Νοκ άουτ Χριστοδουλόπουλος-Βύντρα, αγωνία για Τζαβέλλα

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Τα προβλήματα συνεχίζονται για τον Φερνάντο Σάντος στην προετοιμασία της Εθνικής ομάδας για τα κρίσιμα παιχνίδια με Βοσνία και Σλοβακία.  Ο Βύντρα αποχώρησε με θλάση και θα απουσιάσει για 2-3 εβδομάδες, ενώ ο Χριστοδουλόπουλος δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού και αποκλείστηκε και αυτός από την αποστολή, με τον Φωτάκη να παίρνει τη θέση του. Αμφίβολος και ο Τζαβέλλας που θα υποβληθεί σε εξετάσεις.

Οι κακοτοπιές δεν έχουν σταματημό για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα που προετοιμάζεται για τα δύο πολύ σημαντικά παιχνίδια με Βοσνία και Σλοβακία για τα προκριματικά του Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος αντιμετωπίζει πρόβλημα με οίδημα στον τετρακέφαλο με αποτέλεσμα να αποκλειστεί από την αποστολή και τη θέση του να πάρει ο Γιώργος Φωτάκης. Αξίζει να σημειωθεί ότι άσος του Παναθηναϊκού είχε κληθεί το βράδυ της Κυριακής (7/10) για να καλύψει το κενό του Κυριάκου Παπαδόπουλου.

Την ίδια ώρα ανησυχία υπάρχει και για τον Γιώργο Τζαβέλλα ο οποίος με τη σειρά του κλήθηκε για να καλύψει το κενό που άφησε ο τραυματισμός του Χοσέ Χολέμπας. Ο αμυντικός της Μονακό, που προπονήθηκε κανονικά το πρωί, τελικά θα υποβληθεί σε νέες εξετάσεις τα αποτελέσματα των οποίων θα δείξουν αν μπορεί να υπολογίζεται από τον Φερνάντο Σάντος.

Μάλιστα, για να καλυφθεί το κενό του στις προπονήσεις, ενσωματώθηκε στην Ανδρών ο Σταφυλίδης που ήταν στην αποστολή της Ελπίδων. Το αν ο αμυντικός του ΠΑΟΚ μείνει οριστικά στην Ανδρών θα φανεί από την εξέλιξη της κατάστασης του Τζαβέλλα.

Δεν έφταναν όλα αυτά, ήρθε την Τετάρτη να προστεθεί και νέο πρόβλημα με τον Βύντρα. Ο αμυντικός του Παναθηναϊκού αποχώρησε από την προπόνηση και οι εξετάσεις στις οποίες υποβληθηκε έδειξαν ότι έχει υποστεί θλάση στο δικέφαλο του αριστερού του ποδιού και θα αναγκαστεί να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τις επόμενες δύο εβδομάδες.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε