Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Επεισοδιακή άφιξη – Κεραυνός στο αεροπλάνο της εθνικής Ιταλίας!

Επεισοδιακή άφιξη – Κεραυνός στο αεροπλάνο της εθνικής Ιταλίας!

Τα… είδαν όλα οι παίκτες της “Σκουάντρα Ατζούρα”, όταν κεραυνός χτύπησε το αεροπλάνο που τη μετέφερε στη Ζυρίχη, για το φιλικό με την Βραζιλία.

Ενώ βρίσκοντας πάνω από το αεροδρόμιο -λίγο πριν την προσγείωση τους- κεραυνός χτύπησε το αεροπλάνο της “Alitalia” που τους μετέφερε στην Ελβετία, προκαλώντας τους έντονη ανησυχία!

Βέβαια, το πλήρωμα τους διαβεβαίωσε άμεσα πως δεν συνέτρεχε λόγος ανησυχίας, ενώ και η προσγείωση τους ήταν ομαλότατη.

Ο πιλότος του αεροπλάνου, Ρομπέρτο Αντολφάτο ,μόλις προσγειώθηκαν επί ελβετικού εδάφους ανάφερε από το μικρόφωνο τι ακριβώς συνέβη λέγοντας: «Ήταν ένας κεραυνός αλλά η κατάσταση είναι υπό έλεγχο».

Από την Εθνική Ιταλίας πρώτος αντέδρασε ο Τσεζάρε Μπραντέλι, που πήρε το μικρόφωνο του αεροπλάνου και είπε:«Φυσικά δεν ήταν κάτι ευχάριστο και προκαλώ κάποιον να πει ότι δεν φοβήθηκε. Μας είχε ξανασυμβεί αλλά ποτέ δεν ήταν τόσο δυνατό».

Ο παίκτης της Γιουβέντους, Μαρκίζιο, από την μεριά του μόλις η Εθνική Ιταλίας έφτασε στο ξενοδοχείο έγραψε στο προσωπικό του λογαριασμό στο twitter: «Υπέροχος τρόμος στο αεροπλάνο σήμερα! Είμαστε τώρα στο ξενοδοχείο και ετοιμαζόμαστε για το μεγάλο ματς με την Βραζιλία».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε