Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Επεισοδιακή νίκη του Ολυμπιακού

Εικόνα απο το πεδίο... μάχης στο Περιστέρι
Η παλικαρίσια νίκη του Ολυμπιακού επί του Ατρόμητου με 1-0 επισκιάστηκε απο τα επεισόδια που ξεκίνησαν λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου.
Οι σκηνές φαρ ουέστ κράτησαν για περίπου 2 λεπτά, στο γήπεδο του Περιστερίου. Το παιχνίδι μέχρι και το 44ο λεπτό κυλούσε ήρεμα. Τότε παρατηρήθηκε κίνηση των οπαδών του Ατρόμητου απο το “πέταλο” που βρίσκονταν προς αυτό των φιλοξενούμενων. Αρχικά μπήκαν εντός του γηπέδου και άρχισαν να πετούν αντικείμενα στους “ερυθρόλευκους” που δεν άργησαν να απαντήσουν…
 
Με τη σειρά τους μπήκαν και αυτοί στο γήπεδο, όμως ήταν περισσότεροι. Μάλιστα κάποια στιγμή πήραν και έναν “όμηρο”, τον οποίον όμως άφησαν σχεδόν αμέσως καθώς έκανε την εμφάνισή της η αστυνομία. Βέβαια είχε προηγηθεί ένας ολιγόλεπτος πόλεμος με καρέκλας, σιδερολοστούς, τραπέζια, πινακίδες και οτιδήποτε άλλο έβρισκαν μπροστά τους οι δύο πλευρές.

Τελικά, η παρουσία των αστυνομικών δυνάμεων, έστω και καθυστερημένα, είχε ως αποτέλεσμα να ηρεμίσουν τα πνεύματα και το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με 15λεπτη καθυστέρηση… 

Στο καθαρά αγωνιστικό μέρος, παρά τις 8 απουσίες, ο Ολυμπιακός κατάφερε να πάρει τη νίκη, χάρη σε ακόμη ένα γκολ στα τελευταία λεπτά. Αυτή τη φορά, πρωταγωνιστής ήταν ο Όσκαρ που εκμεταλλεύτηκε την πάσα του Γκαλέτι και χάρισε τη νίκη στον Ολυμπιακό.

Ατρόμητος: Μιχαηλίδης, Νάστος, Τάτος (78′ Σφακιανάκης), Κουτσόπουλος, Νεμπεγλέρας, Αποστολόπουλος, Φαβάλι, Σαρμιέντο (82′ Περόνε), Μπαζίνσκι, Καραγκούνης (67′ Μπρίτο), Κάμπας.
 
Ολυμπιακός: Νικοπολίδης, Πάντος, Ζεβλάκοφ, Μέλμπεργκ, Μπράβο, Γκαλέτι (90′ Γκαλίτσιος), Σοϊλέδης (69′ Φετφατζίδης), Στολτίδης, Κατσικογιάννης (81′ Γ. Παπαδόπουλος), Όσκαρ, Μήτρογλου.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε