Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

Επεισόδιο Βλάχου-Κοντοέ! – “Εδώ δεν είναι Πανιώνιος”

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Δεν της έφταναν τόσα εξωαγωνιστικά προβλήματα, η ΑΕΚ έχει να αντιμετωπίσει και τα εσωτερικά. Ο Βαγγέλης Βλάχος έδιωξε από την προπόνηση της Δευτέρας τον Γιάννη Κοντοέ μετά από μεταξύ τους επεισόδιο.

Σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει, ο Γιάννης Κοντοές είχε αρκετά νεύρα στην προπόνηση στα Σπάτα και όταν ζήτησε αλλαγή στο καθιερωμένο δίτερμα, φέρεται να μουρμούρισε κάποια… γαλλικά. Μόλις το αντιλήφθηκε ο τεχνικός της ΑΕΚ, τον έστειλε στα αποδυτήρια και μάλιστα μπροστά στους συμπαίκτες του «πέταξε» την ατάκα, «εδώ δεν είναι Πανιώνιος»! 

Μάλιστα, ετά το τέλος της προπόνησης ο Έλληνας προπονητής ανακοίνωσε την αποστολή για το φιλικό της Τρίτης κόντρα στον Ηρακλή Ψαχνών, με τον πρώην άσο του Πανιωνίου να είναι απών. Εκτός του προσεχούς φιλικού έμεινε και ο νεοαποκτηθείς Εμίλιο Φουρτάδο, για καθαρά λόγους ετοιμότητας. 

Αναλυτικά, η αποστολή: 

Κωνσταντόπουλος, Αραμπατζής, Σιαλμάς, Ρίκκα, Λαγός, Β. Βλάχος, Ματεντζίδης, Τσαμουρλίδης, Φέτσης, Κοτσαρίδης, Παπαδημητρίου, Γροντής, Γιάγκο, Αρκούδας, Σταματής, Κουρέλλας, Καλογέρης, Κουτρουμπής, Παυλής, Νικολόπουλος, Φροξυλιάς.

“Ναυαγεί” του Μαγκντί στην ΑΕΚ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε