Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Επέμβαση Αρείου Πάγου για τον διαιτητή που κερδίζει στο στοίχημα!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
Την επέμβαση του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου προκάλεσε το δημοσίευμα σύμφωνα με το οποίο εν ενεργεία διαιτητής έχει κερδίσει 300.000 ευρώ στο στοίχημα την τελευταία 8ετία.

Ο Άρειος Πάγος ζήτησε από τον επικεφαλής του ΣΔΟΕ κ. Καπελέρη να παρουσιαστεί την επόμενη Τρίτη στον εισαγγελέα Κανελλόπουλο και να δώσει όλα τα στοιχεία που έχει στη διάθεσή του για τα κυκλώματα στον χώρο του ποδοσφαίρου, για τους ύποπτους λογαριασμούς μάνατζερ και διαιτητών και όλα τα σχετικά που έχουν δει τις τελευταίες ημέρες το φως της δημοσιότητας.

Επίσης ζήτησε να παρουσιαστεί και ο εκδότης της εφημερίδας “Ποντίκι” Αντώνης Δελατόλλας, για το δημοσίευμα ότι βρέθηκαν σε λογαριασμό διαιτητή 300.000 από κέρδη στοιχήματος…

Η εφημερίδα έχει στη διάθεση της έγγραφο ντοκουμένο που αφορά εν ενεργεία διαιτητή, ο οποίος πιάστηκε από το ΣΔΟΕ να έχει στην κατοχή του καταθέσεις 300.000 ευρώ που προέρχονται από το Στοίχημα.

Το παραστατικό που έχει στην κατοχή της εφημερίδα αποδεικνύει ότι ο διαιτητής έχει εισπράξει σε μία 8ετία το ποσό των 300.000 ευρώ από τον ΟΠΑΠ.

Η έρευνα του ΣΔΟΕ συνεχίζεται και όπως φαίνεται σύντομα θα “σκάσει” η βόμβα στα θεμέλια του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε