Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

“Έπεσε” μαχόμενος – Βιγιαρεάλ-ΠΑΟΚ 1-0

ΦΩΤΟ ΕUROKINISSI.

Ένας ΠΑΟΚ από τα παλιά γνώρισε “άδικη” ήττα από την Βιγιαρεάλ μέσα στο Μαδριγάλ αν και ήταν καλύτερος στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα. Τραυματίστηκε ο Βιεϊρίνια.

Ο ΠΑΟΚ μπορεί στην Ελλάδα να απογοητεύει αλλά φέτος έχει μάθει να παίζει καλά στα δύσκολα και το απέδειξε μέσα στο Μαδριγάλ.
 
Ο Μάκης Χάβος έστησε πολύ καλά την ομάδα του κόντρα σε μία ομάδα που ειδικά στην έδρα της κάνει πάρα πολλές ευκαιρίες. Εντούτοις η Βιγιαρεάλ κόντρα στο δικέφαλο του Βορρά βρέθηκε ελάχιστες φορές σε θέση βολής.
 
Οι φιλοξενούμενοι στο πρώτο μισάωρο ήταν αυτοί που έφτασαν πιο κοντά στο γκολ. Σε ψδύο περιπτώσεις Ίβιτς και Κοντρέρας δεν βρήκαν όπως ήθελαν την μπάλα, χάνοντας την ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ.
 
Αντίθετα οι Ισπανοί στην πρώτη τους ευκαιρία στον αγώνα σημείωσαν και γκολ. Στο 38′ ο Μπόρχα Βαλέρο έβγαλε εξαιρετική κάθετη πάσα, ο Ρόσι άφησε και ο Ρούμπεν με δυνατό σουτ νίκησε τον Κρέσιτς.
 
Ο ΠΑΟΚ δεν πτοήθηκε και συνέχισε να έχει τον έλεγχο του ρυθμού. Στο δεύτερο ημίχρονο οι Ισπανοί ήταν πιο επιθετικοί, ο Ρόσι ανέβασε την απόδοση του και στο 57′ θα μπορούσε να καθαρίσει το ματς.
 
Ακόμη μεγαλύτερη ευκαιρία έχασε ο Ρούμπεν στο 59′ ενώ στο επόμενο λεπτό ο Φωτάκης βρέθηκε σε καλή θέση αλλά το σουτ του ήταν άστοχο.
 
Όσο η ώρα πέρναγε ο ΠΑΟΚ κέρδιζε μέτρα και οι Ισπανοί έκαναν πιο εύκολα το λάθος. Δυστυχώς όμως η ομάδα του Μάκη Χάβου δεν μπορούσε να δημιουργήσει ευκαιρίες και έτσι το 1-0 διατηρήθηκε μέχρι το τέλος.

O Βιεϊρίνια αποχώρησε με πρόβλημα στο γόνατο από το γήπεδο μετά από μία σύγκρουση στα τελευταία λεπτά του αγώνα. Ο Πορτογάλος κούτσαινε κατά την έξοδο του από τα αποδυτήρια και όπως είναι λογικό οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ ανησυχούν για την κατάσταση του παίκτη η οποία θα εκτιμηθεί την Παρασκευή.

Βιγιαρεάλ: Ντιέγκο Λόπεθ, Γκονζάλο, Μουσάτσιο, Άνχελ Λόπεθ, Καθόρλα (78′ Μοντέρο), Ρούμπεν (82′ Άλτιντορ), Κάνι, Καπντεβίλα, Μπόρχα Βαλέρο, Σοριάνο, Ρόσι (70′ Νιλμάρ).

ΠΑΟΚ: Κρέσιτς, Μπουσαϊντί, Βιτόλο, Ελ Ζαρ (85′ Κουτσιανικούλης), Τσιρίλο, Μουσλίμοβιτς (80′ Αθανασιάδης), Κοντρέρας, Φωτάκης, Βιεϊρίνια, Ίβιτς, Σνάουτσνερ.

Στο άλλο ματς του ομίλου Ντιναμό Ζάγκρεμπ και Κλαμπ Μπριζ έμειναν στο 0-0.

4ος όμιλος
 
1. Βιγιαρεάλ 6
2. ΠΑΟΚ 4
3. Ντιναμό Ζάγκρεμπ 4
4. Κλαμπ Μπριζ 2
 
Επόμενη αγωνιστική (04/11)
 
ΠΑΟΚ – Βιγιαρεάλ
Κλαμπ Μπριζ – Ντιναμό Ζάγκρεμπ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε