Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 28 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Επέστρεψε απ' το εξωτερικό ο Αδαμίδης

Επέστρεψε απ' το εξωτερικό ο Αδαμίδης
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 24.11.2011 | 21:13
Πρώτη δημοσίευση: 24.11.2011 | 21:13

Στην Ελλάδα βρίσκεται πλέον ο πρόεδρος της Ένωσης, μετά από το ταξίδι που έκανε για ανεύρεση υποψήφιων επενδυτών. Σενάρια για ενδιαφέρον από εταιρία της Σαουδικής Αραβίας και για δυο από την Ευρώπη.

 
Αυτό που έγινε γνωστό από το ρεπορτάζ είναι ότι οι επαφές που είχε ο Αδαμίδης δεν ήταν με... μεσάζοντες, αλλά απευθείας με όσους έχουν δείξει ενδιαφέρον για να επενδύσουν.
 
Σύμφωνα με σενάριο που κυκλοφόρησε από τον ραδιοφωνικό σταθμό "NovaΣΠΟΡ FM", υπάρχει ενδιαφέρον από εταιρία της Σαουδικής Αραβίας για να επενδύσει στην ΑΕΚ.
 
Συνεργάτες του Αδαμίδη, πάντως, έλεγαν την Πέμπτη ότι υπάρχει ενδιαφέρον από δύο ευρωπαϊκές εταιρίες και συμπλήρωναν ότι με αυτούς γίνονται οι συζητήσεις επειδή ο πρόεδρος της ΠΑΕ θεωρεί πως είναι αξιόπιστοι συνομιλητές
 
Το σίγουρο είναι ότι οι επόμενες μέρες θα είναι καθοριστικές και κρίσιμες σε ότι αφορά το θέμα της μεταβίβασης των μετοχών της ΠΑΕ ή την είσοδο κάποιου επενδυτή γιατί σε διαφορετική περίπτωση η Ένωση κινδυνεύει να οδηγηθεί στο Πρωτοδικείο για να εκλέξει διοίκηση.


   Διαδώστε αυτό το άρθρο