Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Επέστρεψε για να ξαναφύγει ο Παναθηναϊκός

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Οι πράσινοι ολοκλήρωσαν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους στην Αυστρία και επέστρεψαν στην Ελλάδα. “Θα είμαστε έτοιμοι όταν πρέπει” τόνισε ο Τζόρβας. Τα φιλικά με Ίντερ και Μίλαν θα δείξουν πολλά…

Ικανοποιημένοι από τη δουλειά που έγινε στην Αυστρία επέστρεψαν στην Ελλάδα οι παίκτες και το προπονητικό τιμ του Παναθηναϊκού.

“Όλα θα πάνε καλά. Έχουμε χρόνο μπροστά μας. Και έχουμε αρκετή δουλειά” τόνισε ο Αλέξανδρος Τζόρβας.

Ο Στέργος Μαρίνος είπε:

“Κάναμε καλή δουλειά όλες αυτές τις μέρες. Δώσαμε μία σειρά φιλικών για να δούμε που βρισκόμαστε, αλλά δεν μπορούμε να βγάλουμε συμπεράσματα γιατί υπάρχει κούραση. Τώρα θα δούμε τι δουλειά έχουμε κάνει που έχουμε τέσσερα δυνατά φιλικά με δυνατούς αντιπάλους.”

Ο Γκάμπριελ εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι φέτος θα έχει περισσότερο χρόνο συμμετοχής:

“Ελπίζω αυτή η χρονιά να είναι η χρονιά μου. Δουλέψαμε πολύ όλο αυτό το διάστημα για να βελτιώσουμε τη φυσική μας κατάσταση για να είμαστε καλά όλη την υπόλοιπη χρονιά. Κάναμε πολύ καλή δουλειά. Μάλιστα στο πρώτο φιλικό με την Βόλφσμπουργκ παίξαμε καλό ποδόσφαιρο και νικήσαμε. Τώρα είμαστε πίσω στη βάση μας και έχουμε δύο ημέρες για να ξεκουραστούμε.”

Οι πράσινοι θα μείνουν για λίγες ημέρες στην Αθήνα και στη συνέχεια θα ταξιδέψουν στον Καναδά όπου θα αντιμετωπίσουν την Ίντερ στις 3 Αυγούστου, ενώ τρεις ημέρες αργότερα θα παίξουν και με την Μίλαν στο Ντιτρόιτ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε