Τρίτη, 23 Απρ.
20oC Αθήνα

Επέστρεψε η Εθνική χωρίς Ότο και διάθεση για δηλώσεις

ΦΩΤΟ NEWSIT.
ΦΩΤΟ NEWSIT.

Οι παίκτες της Εθνικής ομάδας μετά από ταξίδι 12 ωρών προσγειώθηκε στο Ελ. Βενιζέλος όπου τους υποδέχθηκε ο Πάνος Μπιτσαξής και λιγοστοί Έλληνες φίλαθλοι. Ο Ρεχάγκελ έμεινε στη Νότιο Αφρική για να παρακολουθήσει το Μουντιάλ.

Οι διεθνείς δεν είχαν διάθεση για δηλώσεις. Από τη μία ήταν η κούραση και από την άλλη η απογοήτευση τους λόγω των επικριτικών σχολίων μετά την ήττα από τη Νότια Κορέα.

ΦΩΤΟ NEWSIT

Ο Ρεχάγκελ δεν ταξίδεψε με την αποστολή, έμεινε στη Νότιο Αφρική για να παρακολουθήσει τους υπόλοιπους αγώνες του Μουντιάλ.

Οι παίκτες θα έχουν την ευκαιρία τις επόμενες ημέρες να ξεκουραστούν μέχρι την ώρα που θα πρέπει να ενσωματωθούν στην προετοιμασία των συλλόγων.

Σάντος: Με ενδιαφέρει η Εθνική

Η επόμενη ημέρα της Εθνικής πιθανότατα θα φέρει τον Φερνάντο Σάντος στον πάγκο της. Ο Πορτογάλος τεχνικός με δηλώσεις του στα ΝΕΑ τόνισε ότι τον ενδιαφέρει η προοπτική να προπονήσει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα:

“Μέχρι στιγμής δεν έχω πρόσκληση. Μέχρι στιγμής, ξαναλέω. Δεν μπορώ να πάω μόνος μου να χτυπήσω μια πόρτα. Βέβαια, γνωρίζω τι λέγεται στην Ελλάδα και με ενδιαφέρει. Ύστερα από ένα διάστημα που ξεκουράστηκα και το είχα ανάγκη, είμαι ξανά έτοιμος να εργαστώ. Είχα προτάσεις και τις άφησα. Αν μου γίνει επίσημη πρόταση, τότε ασφαλώς και θα τη σκεφτώ και θα εξετάσω τα πάντα.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε