Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Επέστρεψε και πάει Ρέντη!

Τελείωσε η πολυήμερη επίσκεψη του προέδρου του Ολυμπιακού στην Αμερική
Τελείωσε η πολυήμερη επίσκεψη του προέδρου του Ολυμπιακού στην Αμερική, ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο Σωκράτης Κόκκαλης επέστρεψε στην Ελλάδα και αναμένεται την Παρασκευή στο προπονητικό κέντρο του Ολυμπιακού για να μιλήσει στους παίκτες. Στο γήπεδο με ΠΑΟΚ ο Γκαλέτι.

Ο πρόεδρος των “ερυθρόλευκων” ενημερωνόταν από την Αμερική για τις εξελίξεις στην ομάδα και δεν χρειάστηκε να γυρίσει ο ίδιος για να απομακρυνθεί ο Ζίκο. Πλέον, ο Σωκράτης Κόκκαλης αναμένεται να θέσει προ των ευθυνών τους, τους παίκτες και να τους ζητήσει μόνο νίκες μέχρι το τέλος, αρχής γενομένης από τον κυριακάτικο αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

 
Όσον αφορά την προετοιμασία της ομάδας για το παιχνίδι, ο Όλαφ Μέλμπεργκ ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπωρούσε και τέθηκε στην διάθεση του Μπόζινταρ Μπάντοβιτς. Αντίθετα ο Μήτρογλου προπονήθηκε και την Πέμπτη ατομικά και δύσκολα θα βρίσκεται στην αποστολή για τον αγώνα με τον “δικέφαλο του βορρά”.
 
Στο γήπεδο ο Γκαλέτι
 
Την Παρασκευή θα βγει από το νοσοκομείο ο Λουτσιάνο Γκαλέτι καθώς ολοκλήρωσε και τον δεύτερο κύκλο των εξετάσεων. Ο Αργεντινός θέλει να βρεθεί την Κυριακή στο “Γ. Καραϊσκάκης” για να παρακολουθήσει την προσπάθεια των συμπαικτών του κόντρα στον ΠΑΟΚ. Από την στιγμή μάλιστα που οι γιατροί δεν του το απαγόρευσαν, ο Γκαλέτι είναι πολύ πιθανό να μεταβεί στο Φαληρικό γήπεδο το απόγευμα της Κυριακής.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε