Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Επέστρεψε ο Μανωλάς – Ενσωματώθηκαν οι διεθνείς

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα του Ολυμπιακού προπονήθηκε ο Κώστας Μανωλάς, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του στην κνήμη. Οι διεθνείς ποδοσφαιριστές της ομάδας ενσωματώθηκαν κανονικά την Πέμπτη.

Ο νεαρός στόπερ δείχνει να αφήνει πίσω του το πρόβλημα τραυματισμού στην κνήμη, το οποίο τον ταλαιπώρησε το προηγούμενο διάστημα και να τίθεται στην διάθεση του Λεονάρντο Ζαρντίμ για την αναμέτρηση με την Κέρκυρα στο “Γ. Καραϊσκάκης”.

Όλα όμως δείχνουν ότι ο Πορτογάλος κόουτς των Πειραιωτών δεν πρόκειται να χρησιμοποιήσει τον Μανωλά στο κυριακάτικο παιχνίδι πρωταθλήματος, για να τον έχει έτοιμο κόντρα στη Σάλκε.

Την ίδια ώρα, στου Ρέντη επέστρεψαν και οι διεθνείς ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, με αποτέλεσμα η προπόνηση να διεξαχθεί με αρκετά νέα πρόσωπα σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες.

Αρκετοί από τους ποδοσφαιριστές αυτούς έκαναν αποθεραπεία, ανάλογα με το διάστημα που αγωνίστηκαν με τα αντιπροσωπευτικά τους συγκροτήματα. Οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά. Το πρόγραμμα περιλάμβανε αρκετές ασκήσεις τεχνικής, ενώ έγινε και δίτερμα, με τους παίκτες να δουλεύουν επάνω στην τακτική τους. Την Παρασκευή οι ερυθρόλευκοι θα προπονηθούν το πρωί (10:30).

Ισοπαλία με “ξύλο” – Μπορούσε τη νίκη ο Ολυμπιακός

Τζιμπούρ: Όλα θα πάνε καλά με το συμβόλαιο μου

Μαρινάκης προς Φέτφα: Παίξε μεγάλη μπάλα στον Ολυμπιακό

Ανανέωσε ο Φετφατζίδης!

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε