Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Επέστρεψε ο Ρούνεϊ και… καθάρισε – Προκρίθηκε πρώτη η Αγγλία

ΦΩΤΟ REUTERS.
ΦΩΤΟ REUTERS.

Ο επιθετικπός της Γιουνάιτεντ σκόραρε στην πρώτη του εμφάνιση με την Αγγλία στο Euro 2012 και το γκολ του αποδείχθηκε αρκετό για να στείλει την Αγγλία στους “8” της διοργώνωσης και μάλιστα ως πρώτη από τον 4ο όμιλο. Κόντρα στους Ιταλούς στα προημιτελικά τα “λιοντάρια”

Δείτε ΕΔΩ το LIVE του αγώνα

Με τον Γουέιν Ρούνεϊ για πρώτη φορά στη σύνθεσή της στο φετινό Euro 2012, η επικράτησε της Ουκρανίας με 1-0, και προκρίθηκε από την πρώτη θέση του τέταρτου ομίλου, με τη Γαλλία να ακολουθεί.

Ο Ρούνεϊ ήταν ο άνθρωπος που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για τα “λιοντάρια” και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα, ωστόσο η Ουκρανία -που ήταν καλύτερη στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα- έχει κάθε λόγο να διαμαρτύρεται για το γκολ που δεν μέτρησε, όταν ο Τέρι έβγαλε την μπάλα μέσα από το τέρμα.

Αγγλία (Χότζον): Χαρτ, Τζόνσον, Τέρι, Λέσκοτ, Κόουλ, Μίλνερ(69’ Γουόλκοτ), Πάρκερ, Τζέραρντ, Γιάνγκ, Ρούνεϊ(87’ Τσαμπερλέιν), Γουέλμπεκ (82’ Κάρολ)

Ουκρανία (Μπλαχίν): Πιάτοφ, Γκούσεφ, Κατσερίδι, Ρακίτσκι, Σέλιν, Τίμοστσουκ, Γιαρμολένκο, Κονοπλιάνκα, Γκάρμας (78’ Ναζαρένκο), Μιλέφσκι (77’ Μπούτκο), Ντέβιτς (70’ Σεφτσένκο)

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε