Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Επέστρεψε στην ΑΕΚ ο Δέλλας

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Μετά τον Νίκο Λυμπερόπουλο και ο Τραϊανός Δέλλας επέστρεψε στην ΑΕΚ για να κλείσει την σπουδαία καριέρα του. Η αγάπη του για την ομάδα ήταν ο λόγος της επιστροφής σύμφωνα με τον έμπειρο αμυντικό.

“Η αγάπη για την ΑΕΚ  με οδήγησε να επιστρέψω. Από εκεί και πέρα, είδα ότι η διοίκηση της ομάδας θέλει να κάνει κάτι καλό και πιστεύω ότι μπορώ να βοηθήσω. Θα είναι μια δύσκολη χρονιά. Πρέπει να δουλέψουμε για να ανταπεξέλθουμε στους στόχους και όλοι μαζί μπορούμε να καταφέρουμε κάτι καλό” δήλωσε ο Τραϊανός Δέλλας μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου.

Αυτή είναι η τρίτη και τελευταία φορά που θα φορέσει τα κιτρινόμαυρα ο Δέλλας, μιας και όπως τόνισε ο ίδιος μετά το τέλος της σεζόν θα κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια.

“Είναι η τελευταία μου χρονιά και ευελπιστώ να συνδυαστεί με έναν τίτλο. Θα είναι ότι καλύτερο για εμένα. Πιο σημαντική, βέβαια, είναι η ομάδα και η επιστροφή της στους τίτλους. Στόχος μου είναι να βοηθήσω σε αυτό.Η ΑΕΚ για εμένα σημαίνει πολλά. Αυτή την ομάδα την αγάπησα, όπως πιστεύω ότι και ο κόσμος έχει εκτιμήσει κάποια πράγματα. Δεν πρέπει να λέμε πολλά, αλλά να κάνουμε πράγματα για την ομάδα. Θα δουλέψω σκληρά στην προετοιμασία, όπως όλα τα παιδιά, για να βγάλουμε το 100% για την ΑΕΚ. Τώρα αν εγώ θέλω να κάνω κάτι και ο διπλανός δεν θέλει ή δεν μπορεί, δεν θα φταίω εγώ. Πρέπει να γίνουμε μια οικογένεια. Οι εμπειρότεροι θα προσπαθήσουμε με τον χαρακτήρα που έχουμε ως παίκτες και ως άνθρωποι να μεταδώσουμε κάποια πράγματα στους νεότερους. Εξαρτάται από αυτούς εάν θέλουν να μάθουν από εμάς κάποια πράγματα”.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Τραϊανό Δέλλα. Ο ποδοσφαιριστής υπέγραψε συμβόλαιο ενός έτους με την ομάδα.”

Έδιωξαν τον Χέρσι

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε