Σάββατο, 20 Απρ.
12oC Αθήνα

Επέστρεψε στην Λάρισα ο Νεμπεγλέρας

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Ο 36χρονος μέσος γυρίζει στην ομάδα της ΑΕΛ μετά από 14 χρόνια!
Την απόκτηση του Κώστα Νεμπεγλέρα ανακοίνωσε και επίσημα την Τετάρτη η Λάρισα.
 
Ο πρώην αρχηγός του Ατρόμητου βρέθηκε στην πόλη της Λάρισας την Τετάρτη , όπου υπέγραψε συμβόλαιο ενός έτους με τους “βυσσινί” και η μεταγραφή του ανακοινώθηκε και επίσημα.
 
H ανακοίνωση της Λάρισας:
 
“Η ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 ανακοινώνει την απόκτηση του Κώστα Νεμπεγλέρα, ο οποίος επιστρέφει στην ομάδα μας μετά από 14 χρόνια. Ο έμπειρος μέσος συμφώνησε και υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους.
 
Γεννημένος στις 14 Απριλίου του 1975 στη Λάρισα, έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα, σε τοπικό επίπεδο, στις ομάδες της Πελασγιώτιδας και του Πηνειού, πριν γίνει επαγγελματίας με τη φανέλα της ΑΕΛ σε ηλικία 18 ετών.
 
Φόρεσε τα βυσσινί για τέσσερα σεζόν (1993-97) και αποτέλεσε ένα από τα βασικά στελέχη της ομάδας τόσο στην Α` όσο και στη Β` Εθνική. Η διαρκώς ανοδική αγωνιστική του πορεία τον έφερε το καλοκαίρι του `97 στον Πανηλειακό, ομάδα πρώτης κατηγορίας εκείνη την εποχή και τέσσερα χρόνια αργότερα στη Θεσσαλονίκη.
 
Αρχικά για λογαριασμό του Ηρακλή (2001-2004) και ακολούθως στον Άρη (2005-08), με τον οποίο αγωνίστηκε σε δυο τελικούς Κυπέλλου (2005 και 2008), χωρίς ωστόσο να κατακτήσει τον τίτλο. Φιναλίστ ήταν και στον εφετινό τελικό με την ομάδα του Ατρόμητου.
 
Έχει 542 επίσημες συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις (εκ των οποίων οι 384 σε επίπεδο Α` Εθνικής) και 17 επαγγελματικές σεζόν με περισσότερους από 20 αγώνες ετησίως. Μετράει μία συμμετοχή με την εθνική ανδρών (σε φιλικό αγώνα το 2001), ενώ ήταν βασικό στέλεχος της Ολυμπιακής ομάδας στους Αγώνες του 2004″.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε