Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Επέστρεψε στις νίκες με “τριάρα” η Σίτι (VIDEO)

ΦΩΤΟ REUTERS.
ΦΩΤΟ REUTERS.

Μετά την ήττα στο ντέρμπι του Μάντσεστερ, η Σίτι έδειξε να συνέρχεται και πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Νιούκαστλ με 3-1.Οι “καρακάξες” πλέον βρίσκονται κοντά στη ζώνη του υποβιβασμού.

Η Νιούκαστλ απείλησε στο ξεκίνημα της αναμέτρησης, όμως, ο Τζο Χαρτ κράτησε το μηδέν και η συνέχεια ανήκε στη Μάντσεστερ Σίτι.

Στο 10′ ο Γιάγια Τουρέ έβγαλε μία εξαιρετική κάθετη στον Σαμίρ Νασρί, εκείνος πρόλαβε την έξοδο του Τιμ Κρουλ και πάσαρε στον Σέρχιο Αγκουέρο, ο οποίος σκόραρε προ κενής εστίας.

Το τέλος του πρώτου ημιχρόνου βρήκε τους “πολίτες” προηγούμενους με 2-0, αφού στο 39′ ο Χάβι Γκαρσία είχε κάνει το 2-0 με κεφαλιά.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο και στο 51ο λεπτό μείωσαν με κεφαλιά του Ντεμπά Μπα. Όμως στο 78′ η Σίτι απλοποίησε τα πράγματα, όταν ο Σαμπαλέτα γύρισε τη μπάλα από τα αριστερά σε φάση διαρκείας, και ο Γιάγια Τουρέ με προβολή έκανε το 1-3.


szólj hozzá: Newcastle vs Manc City 1:3 GOALS HIGHLIGHTS

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ: Κρουλ, Σίμσον (83′ Φέργκιουσον), Γουίλιαμσον, Κολοτσίνι, Σαντόν, Περτς, Τιοτέ (75′ Μαρβό), Ανίτα, Σισέ (80′ Σο.Αμεόμπι), Μπα, Γκουτιέρες
 
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Χαρτ, Σαμπαλέτα, Κόλο Τουρέ, Νάστασιτς, Κλισί, Γκαρσία, Γιάγια Τουρέ, Νασρί (39′ Κολάροφ, 72′ Ντζέκο), Τέβες (79′ Λέσκοτ), Σίλβα, Αγκουέρο

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε