Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα

Επέστρεψε στις νίκες ο Άρης – Δεν μέτρησε γκολ της Κέρκυρας

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Οι κίτρινοι κρατούν τη ουσία που είναι οι τρεις βαθμοί της νίκης και η Κέρκυρα τις εντυπώσεις από το δεύτερο ημίχρονο. Οι Φαίακες στις καθυστερήσεις σημείωσαν γκολ που δεν μέτρησε και στην κόντρα ο Πορτίγιο διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Δείτε το LIVE του αγώνα

Η νίκη ήταν αυτοσκοπός για τον Άρη μετά τα τελευταία νεπιτυχή αποτελέσματα και αυτή ήρθε έστω και με αρκετή δυσκολία. Οι κίτρινοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος, χωρίς πάντως να μπορούν να δημιουργήσουν τις μεγάλες ευκαιρίες. Ο Τσέζαρεκ ήταν αυτός που τους λύτρωσε με το γκολ που σημείωσε στο 34′ μετά την κεφαλιά πάσα του Νέτο.

Στο δεύτερο μέρος η Κέρκυρα ανέβασε την απόδοση της, εκμεταλλευόμενη και την οπισθοχώρηση των κίτρινων. Λιγοστές ήταν οι φάσεις μπροστά στις δύο εστίες. Φτάσαμε στις καθυστερήσεις όπου εκεί έγιναν όλα. Ο Παρασκευαϊδης σκόραρε με κεφαλιά αλλά ο βοηθός σήκωσε λανθασμένα τη σημαία υποδεικνύοντας το σκόρερ σε θέση οφσάιντ.

Στην κόντρα ο Άρης σφράγισε τη νίκη του με το πρώτο γκολ του Πορτίγιο στη Σούπερ Λίγκα.

Άρης: Σηφάκης, Νέτο, Οριόλ, Ναφτί, Κάλβο (35′ Πορτίγιο), Τόχα, Τσέζαρεκ (59′ Ρουίζ), Κόκε (75′ Φατί), Μίσελ, Λαζαρίδης, Βαγγέλι..

Κέρκυρα: Κωνσταντόπουλος, Βενέτης, Στολτίδης (73′ Γιάντσης), Καλαντζής, Τσίγκας (65′ Φλαβίνιο), Παρασκευαΐδης, Μαϊστόροβιτς, Γκουστάβο, Επστάιν, Κοντοδήμος, Μακρής (86′ Δεινοπαπας).
 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε