Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Επέστρεψε στον Παναθηναϊκό ο Κοτσόλης!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Ο τραυματισμός του Ορέστη Καρνέζη έχει φέρει τον Στέφανο Κοτσόλη μια “ανάσα” από την επιστροφή του στην Παιανία.

Την πρώτη του μεταγραφική για την περίοδο του Ιανουρίου ολοκλήρωσε ο Παναθηναϊκός. Ο δανεισμός του Φερνάντες και ο τραυματισμός του Κοτσόλη έχουν αφήσει τους “πράσινους” με δύο τερματοφύλακες. Για αυτόν τον λόγο άνθρωποι του “τριφυλιού” ήρθαν σε συμφωνία με τον Στέφανο Κοτσώλη μέχρι το καλοκαίρι.
 
Ο 31χρονος γκολκίπερ έλυσε το συμβόλαιό του στα τέλη του Αυγούστου και έχει δικαίωμα να μετακινηθεί σε ομάδα της αρεσκείας του ως ελεύθερος μέχρι τις 14 Φεβρουαρίου. Ο Κοτσόλης αναδείχθηκε από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού κι έπαιξε στην πρώτη ομάδα από το 1998 μέχρι το 2005. Ακολούθως μετακινήθηκε στη Λάρισα, όπου και παρέμεινε μέχρι το 2009. Πέρυσι αγωνίστηκε στην Ομόνοια έχοντας 15 συμμετοχές στο κυπριακό πρωτάθλημα και 4 στα προκριματικά του Europa League.

Η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού:

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με τον διεθνή τερματοφύλακα Στέφανο Κοτσόλη για την υπογραφή συμβολαίου μέχρι τον Ιούνιο του 2011.

Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ: «Είμαι χαρούμενος που επιστρέφω στον Παναθηναϊκό μετά από πολλά χρόνια. Δεν θα ήθελα να πω περισσότερα, καθώς οι στόχοι της ομάδας και η συγκεκριμένη χρονική συγκυρία θέτουν ως απόλυτη προτεραιότητα τη δουλειά μέσα από τις προπονήσεις

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε