Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Έπιασαν δουλειά στον ΠΑΟΚ! “Πρώτη” γνωριμία με.. μπάλα

ΦΩΤΟ paokfc.gr
ΦΩΤΟ paokfc.gr

Τα… κεφάλια μέσα στον ΠΑΟΚ, αφού το απόγευμα της Πέμπτης οι παίκτες του “δικέφαλου του Βορρά” ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν.

Το διάλειμμα τελείωσε και όπως αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην ενημέρωση της, οι Θεσσαλονικείς επέστρεψαν μετά από 22 μέρες διακοπών στη… δουλειά!

Ο Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς και οι συνεργάτες του γνωρίστηκαν με τους ποδοσφαιριστές στ’ αποδυτήρια και… συστήθηκαν στο γήπεδο. Το χαμηλής έντασης πρόγραμμα πραγματοποιήθηκε εξ ολοκλήρου με χρήση μπάλας, ενώ οι ασκήσεις αφορούσαν την τεχνική και την αερόβια φυσική κατάσταση.

Ο Φερνάντο Βαρέλα κι ο Τζάλμα Κάμπος που έκλεισαν την περασμένη σεζόν τραυματίες κατά τη διάρκεια των διακοπών ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης υπό τον έλεγχο των ανθρώπων του ΠΑΟΚ. Οι δύο παίκτες εξετάστηκαν από τον επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου Μανώλη Παπακώστα , έχουν ξεπεράσει τα προβλήματά τους και μετά από τριήμερη προσαρμογή θα ακολουθήσουν κανονικά το πρόγραμμα των προπονήσεων.

Στην προπόνηση συμμετείχαν οι νεαροί Πατράλης, Χατζηδίμπας, Δημητρίου, Σταθόπουλος και οι Κωνσταντινίδης, Δημητρίαδης, Ζάιρο, Κοροβέσης, Κάκκο, Μελίσσας και Αντόνις που επέστρεψαν από τους δανεισμούς τους.

Την Παρασκευή (23.05) οι παίκτες του ΠΑΟΚ θα προπονηθούν στις 19:30 στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας”.

 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε