Τρίτη, 16 Απρ.
24oC Αθήνα

Έπιασε δουλειά ο Μπουμσόνγκ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού λίγες ώρες πριν αναχωρήσει για τον Καναδά πέρασε από την Παιανία και έκανε την πρώτη του προπόνηση.

Ο Κλάζνιτς φαβορί για την επίθεση

Την επαγγελματικότητα του έδειξε από την πρώτη του μέρα στην Ελλάδα ο Ζαν Αλέν Μπομσόνγκ. Ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός είχε ζητήσει από τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού να βρεθεί στις εγκαταστάσεις της Παιανίας και να προπονηθεί. Αυτό και έγινε, καθώς το πρωί φόρεσε τα πράσινα και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

 
Το νέο απόκτημα του Παναθηναϊκού αύριο, Κυριακή, πρόκειται να ταξιδέψει για τον Καναδά μαζί με τον γιατρό της ομάδας, Παναγιώτη Κουλουμέντα προκειμένου να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη αποστολή και να τεθεί στην διάθεση του Νίκου Νιόπλια.
 
Τα φιλικά με Ίντερ και Μίλαν
Στο Τορόντο θα αντιμετωπίσει την Ίντερ, στις 3 Αυγούστου, στο ”Rogers Centre Stadium” στις 20:00 (τοπική ώρα).

Στη συνέχεια, το «τριφύλλι» θα μεταβεί στο Ντιτρόιτ (ΗΠΑ), για να δώσει φιλικό αγώνα με τη Μίλαν στο ”Pontiac Silverdome”. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στις 6 Αυγούστου στις 20:00 (τοπική ώρα).

Στις 7 Αυγούστου ο Παναθηναϊκός θα αναχωρήσει αεροπορικώς από το Τορόντο (18:20 τοπική ώρα) και αναμένεται να φτάσει στην Αθήνα την επομένη, 8 Αυγούστου, στις 13:05 (τοπική ώρα).

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε