Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Επιφυλακτικός ο Παύλος για τη νέα σελίδα του Παναθηναϊκού

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

O Παύλος Γιαννακόπουλος μίλησε για τη νέα εποχή στον Παναθηναϊκό εκφράζοντας πάντως τις επιφυλάξεις του για το αν και κατά πόσο μπορούν όλα να κυλήσουν ομαλά.

Μετά το χθεσινό ραντεβού Πατέρα – Βγενόπουλου – Βαρδινογιάννη, οι φίλοι του Παναθηναϊκού πλέουν σε πελάγη ευτυχίας αφού έγινε αυτό που ήθελαν.

Αρχικά επέστρεψε ο “αγαπημένος” τους πρόεδρος, ο Νικόλας Πατέρας ενώ υπάρχει συμφωνία για δύο αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου κάτι που σημαίνει ότι θα μπουν αρκετά χρήματα στην ΠΑΕ.

Γιατί δεν έγινε τώρα η μεταβίβαση των μετοχών

Την επομένη, οι τόνοι έχουν πέσει και ο Παύλος Γιαννακόπουλος με δηλώσεις του στο NovaΣπορ FM αναφέρθηκε στην ιστορική συμφωνία:

“Εμένα με ενδιαφέρει να πηγαίνει καλά ο Παναθηναϊκός. Δεν με ενδιαφέρουν τα μνημόνια. Ο χρόνος θα δείξει αν έγιναν σωστές ενέργειες ή όχι. Εξαρτάται από τους ανθρώπους που μετέχουν. Αν είναι καλοπροαίρετοι κι ενδιαφέρονται μόνο για το καλό του Παναθηναϊκού ή για την προβολή τους. Αυτοί που ανέλαβαν τέτοιες ενέργειες έχουν και την ευθύνη τους.

Ήμουν πλήρως ενημερωμένος για τη συνάντηση. Και πριν και μετά. Μου έγινε η πρόταση, αλλά αρνήθηκα για καθαρά επαγγελματικούς λόγους. Έχω μεγάλο φόρτο εργασίας. Σημασία έχει να πηγαίνει καλά ο Παναθηναϊκός κι όχι αν θα είναι ο ένας ή ο άλλος. Εάν μπορώ να βοηθήσω στην πρόοδο του Παναθηναϊκού θα το κάνω.

Θεωρώ απαράδεκτο τον τρόπο με τον οποίο έφυγε ο κύριος Κωνσταντόπουλος. Είναι ένας άνθρωπος με ήθος, που δεν μπαίνει σε κανάλια έξω από τον αθλητισμό.”

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι η αποτυχία της Εθνικής στο Μουντομπάσκετ «… δεν θα επηρεάσει τα σωματεία», ενώ για την απόφαση του Δημήτρη Διαμαντίδη να αποσυρθεί από το ελληνικό συγκρότημα ανέφερε: «Ο Διαμαντίδης ήταν, είναι και θα είναι ένα διαμάντι πραγματικό. Όνομα και πράγμα. Διαμαντίδης σημαίνει απίθανος χαρακτήρας. Έχουμε ένα πολύ καλό παιδί στην ομάδα κι όλα τα παιδιά στην ομάδα την αγαπούν και θέλουν να προοδεύσει. Ο Διαμαντίδης πρόσφερε πολλά στον Παναθηναϊκό και θα συνεχίσει να προσφέρει. Δεν γνώριζα για την απόφασή του να σταματήσει από την Εθνική. Δεν ανακατεύομαι σε θέματα που δεν είναι της αρμοδιότητάς μου».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε