Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Επική ανατροπή του Άρη κόντρα στους 9 της Βέροιας

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο Άρης βρέθηκε να κυνηγά το σκορ αλλά έκανε την ολική ανατροπή (2-1) και πήρε το δεύτερο φετινό του τρίποντο. Η Βέροια έμεινε με 9 παίκτες (Μπαργκάν στο 44′ και Σνάουτσνερ στο 60′) και δεν άντεξε ενώ οι γηπεδούχοι τελείωσαν το ματς με 10 λόγω αποβολής του Καζναφέρη στο 83′.

Δείτε το LIVE του αγώνα

Τα γκολ και οι καλύτερες φάσεις της 9ης αγωνιστικής

Ο αγώνας που έριξε την αυλαία της 9ης αγωνιστικής τα είχε όλα. Γκολ από τα αποδυτήρια, πολλά νεύρα μεταξύ των παικτών, 3 αποβολές, φωνές για τη διαιτησία και τελικά τη μεγάλη ανατροπή για τον Άρη.

Οι γηπεδούχοι μπορεί να ήθελαν να εκμεταλλευτεί την ώθηση του κόσμου του αλλά η Βέροια χτύπησε από τα αποδυτήρια. Μόλις στο 2ο λεπτό του ματς ο Ολαίτάν δημιούργησε ρήγμα από τα αριστερά, γύρισε στο σημείο του πέναλτι και ο Καλτσάς νίκησε τον Βελλίδη.

Οι κίτρινοι προσπάθησαν να φτάσουν άμεσα στην ισοφάριση όμως στο 6′ ο Κουκουλάκης αρνήθηκε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Αμαραντίδη πάνω στον Καζναφέρη.

Οι φιλοξενούμενοι θέλησαν να εκμεταλλευτούν την ψυχρολουσία των παικτών του Πασσιαλή αλλά Ολαϊτάν και Καλτσάς δεν κατάφεραν να σκοράρουν.

Ο αγώνας είχε πολλά νεύρα και ο Κουκουλάκης έδειχνε τη μία κίτρινη κάρτα μετά την άλλη. Στο 29΄οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία όταν ο Αγκάνθο έπιασε την κεφαλιά αλλά είδε τη μπάλα να φεύγει λίγο άουτ.

Ο Πασσιαλής έκανε στο 27′ την πρώτη του αλλαγή και 4 λεπτά μετά αναγκάστηκε να κάνει και τη δεύτερη λόγω τραυματισμού του Πουλίδο.

Στο 40′ οι κίτρινοι άγγιξαν και πάλι την ισοφάριση όμως ο Λόπεζ αντέδρασε εξαιρετικά στο πλασέ του Οικονομόπουλου.

Στο 44′ άλλαξαν οι ισορροπίες του ματς. Μπαργκάν και Οικονομόπουλος διεκδίκησαν τη μπάλα στον αέρα και ο Κουκουλάκης έδειξε στον παίκτη της Βέροιας τη δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Ο Άρης έχοντας και το αριθμητικό πλεονέκτημα μπήκε αποφασισμένος στο δεύτερο μέρος. Στο 56′ ο μόνιμος σκόρερ της ομάδας “χτύπησε” και πάλι. Ο Γκέσιος έκανε την κεφαλιά και ο Αγκάνθο έβαλε όσο χρειαζόταν το πόδι του για να κάνει το 1-1.

Τα άσχημα νέα για τη Βέροια δεν σταμάτησαν στο γκολ του Άρη. Στο 60′ ο Σνάουτσνερ έριξε αγκωνιά στα πλευρά του Γιαννιώτα και ο Κουκουλάκης του έδειξε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα, αφήνοντας τους φιλοξενούμενους με 9 παίκτες.

Η πίεση των γηπεδούχων αυξήθηκε και αφού πρώτα ο Αγκάνθο λίγο έλειψε να πετύχει το γκολ της χρονιάς με εντυπωσιακό γυριστό σουτ από το ύψος της περιοχής το οποίο έδιωξε σε κόρνερ ο Λόπεζ, στην εξέλιξη της φάσης έγινε το 2-1. Ο τερματοφύλακας της Βέροιας έδιωξε τη μπάλα με γροθιές αλλά ο Γκέσιος με σουτ εκτός περιοχής την έστειλε στα δίχτυα. Ο Λόπεζ έκανε λάθος εκτίμηση της πορείας της μπάλας ενώ μπροστά του είχε δύο παίκτες του Άρη οι οποίοι όταν σούταρε ο Γκέσιος ήταν σε θέση οφσάιντ.

Στο 80′ έμεινε με δέκα παίκτες ο Άρης όταν ο Καζναφέρης είδε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα για θέατρο.

Η ομάδα του Πασσιαλή πήρε νίκη μετά από 4 αγώνες ενώ η Βέροια έμεινε χωρίς τρίποντο σε τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι της.

Άρης (Νίκος Πασσιαλής): Βελλίδης, Παπαζαχαρίας (64′ Καπετάνος), Οικονομόπουλος, Καζναφέρης, Αγκάνθο, Παπαστεριανός, Πουλίδο (31′ Παντίδος), Γιαννιώτας, Μαργαρίτης, Σουνάς (27′ Γκέσιος), Πράτα Κοέλιο

Βέροια (Νίκος Καρύδας): Λόπεζ, Καλί, Μπαργκάν, Σνάουτσνερ, Ορέστες, Καλτσάς (66′ Τομάς), Καφές (75′ Παυλίδης), Καλογέρης, Αμαραντίδης, Ιωάννου (46′ Ζε Βιτορ), Ολαϊτάν.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε