Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Επικίνδυνες αποστολές

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Η ΑΕΚ φιλοξενείται από τον αναγεννημένο Πανθρακικό, ο ΠΑΟΚ από τον ΠΑΣ ενώ Ξάνθη και Λάρισα δίνουν κρίσιμο αγώνα για την παραμονή, στις αναμετρήσεις που ανοίγουν την αυλαία της 22ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ.

Ο Πανθρακικός μετράει τρία συνεχόμενα επιτυχημένα αποτελέσματα και θέλει να εξαντλήσει τις πιθανότητες που έχει για να διεκδικήσει την παραμονή στην κατηγορία. Η ΑΕΚ γνωρίζει τις δυσκολίες της αναμέτρησης και θα προσπαθήσει να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης που θα την εδραιώσει στις θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφ. Κατά την άφιξη της ομάδας στην Αλεξανδρούπολη περίπου 200 οπαδοί αποθέωσαν παίκτες και τεχνική ηγεσία.

 
Στη γειτονική Ξάνθη η τοπική ομάδα υποδέχεται τη Λάρισα σε ματς – φωτιά για την παραμονή. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από την καλή εμφάνιση απέναντι στον Άρη στο κύπελλο και θέλουν να εκμεταλλευτούν την ισχυρή τους έδρα. Όσον αφορά στην ΑΕΛ, η κατάσταση είναι κάτι παραπάνω από κρίσιμη αφού η ήττα από τον ΠΑΟ και κυρίως η εμφάνιση έφερε γκρίνια στο στρατόπεδο των βυσσινί που έχουν μπλέξει για τα καλά σε περιπέτειες.
 
Στα Γιάννενα ο ΠΑΣ με οδηγό το θρίαμβο στο κύπελλο επί του ΠΑΟΚ θα προσπαθήσει να επαναλάβει το επίτευγμα του. Τα πράγματα θα είναι πολύ πιο δύσκολα αφού ο δικέφαλος του Βορρά μετά την ισοπαλία κόντρα στον Ηρακλή δεν έχει περιθώρια για απώλειες. Ο Σάντος δεν υπολογίζει εκτός από τους Βιτόλο και Κοντρέρας και στον Πάμπλο Γκαρσία.
 
Το πρόγραμμα της 22ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ
 
Σάββατο 13/02/2010
 
16.45 Πανθρακικός – ΑΕΚ
16.45 Σκόντα Ξάνθη – Λάρισα
19.00 ΠΑΣ Γιάννινα – ΠΑΟΚ
 
Κυριακή 14/02/2010
 
14.30 Λεβαδειακός – Ατρόμητος
14.30 Πανιώνιος – Ηρακλής
16.45 Άρης – Εργοτέλης
16.45 Παναθηναϊκός – Καβάλα
19.00 Αστέρας Τρίπολης – Ολυμπιακός

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε