Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Επικίνδυνη έξοδος για ΟΣΦΠ

Ο Ντιόγκο θα αγωνιστεί κανονικά στο ματς κόντρα στην Καβάλα
Ο Ντιόγκο θα αγωνιστεί κανονικά στο ματς κόντρα στην Καβάλα, ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Η 18η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας συνεχίζεται και ολοκληρώνεται σήμερα με πέντε αναμετρήσεις. Στην Καβάλα δοκιμάζεται ο ΟΣΦΠ, εύκολο έργο αναμένεται να έχει ο ΠΑΟ.

Οι πράσινοι με τον αέρα των πέντε βαθμών υποδέχονται τον ουραγό και καταδικασμένο Πανθρακικό, χωρίς τους Κατσουράνη, Λέτο και Σισέ που είναι τιμωρημένοι. Ο Νιόπλιας αναμένεται να δώσει χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που δεν αγωνίζονται πολύ αλλά σίγουρα θέλει να αποφύγει καρδιοχτύπια αντίστοιχα με αυτά που έζησε την Τετάρτη απέναντι στον Πιερικό. Σέντρα στο ΟΑΚΑ στις 16.45.

Περίπου 2 ώρες αργότερα ο Ολυμπιακός έχει δύσκολη αποστολή απέναντι σε μία από τις ευχάριστες εκπλήξεις του πρωταθλήματος, την Καβάλα. Ο Ζίκο θα έχει τελικά στην διάθεση του τον Ντιόγκο ο οποίος προπονήθηκε κανονικά το Σάββατο και πιθανότατα θα ξεκινήσει στην ενδεκάδα. Η Καβάλα δεν έχει χάσει στον πρώτο γύρο από τις τρεις ομάδες του πρώην ΠΟΚ, ενώ ετοιμάζεται να πραγματοποιήσει ακόμη μία μεταγραφή. Ο Σέρβος μπακ Ιβάν Γκβοζντένοβιτς βρίσκεται στην Μακεδονική πόλη και όπως όλα δείχνουν θα αποτελέσει το τελευταίο απόκτημα των “Αργοναυτών“.

Στην Ελλάδα αναμένεται στις 13.00 ο Ντάτολο

Στους Ζωσιμάδες ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται τον Άρη στο ντεμπούτο του Νίκου Αναστόπουλου στον πάγκο της ομάδας. Οι κίτρινοι προέρχονται από τέσσερις σερί νίκες σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Το σημερινό πρόγραμμα ανοίγει με δύο αμφίρροπα παιχνίδια. Ο Πανιώνιος υποδέχεται τον Λεβαδειακό με στόχο την επιστροφή στις νίκες και ο Ατρόμητος φιλοξενεί την Λάρισα.

Συνοπτικά το σημερινό πρόγραμμα της Σούπερ Λιγκ:

14.30 Πανιώνιος – Λεβαδειακός
14,30 Ατρόμητος – Λάρισα
16.45 ΠΑΣ Γιάννινα – Άρης
16.45 Παναθηναϊκός – Πανθρακικός
19.00 Καβάλα – Ολυμπιακός

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε