Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Επιμένει η Μπλάκμπερν για Βιεϊρίνια

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
Δημοσίευμά τοπικής εφημερίδας του Μπλάκμπερν δημοσιοποιεί λεπτομέρειες της βελτιωμένης προσφοράς του αγγλικού συλλόγου στον “δικέφαλο του Βορρά”. Την Δευτέρα αναμένεται να γίνει νέα επαφή!
Σύμφωνα με την “Lancashire Telegraph” η Μπλάκμπερν είχε ραντεβού με τους διοικούντες του ΠΑΟΚ την Παρασκευή και τους κατέθεσαν νέα πρόταση για τον Αντελίνο Βιεϊρίνια. Και ο αγγλικός σύλλογος φέρεται να προσφέρει 3,65 εκ. ευρώ μετρητά και 500.000 ευρώ μπόνους.
 
Παράλληλα, αναλαμβάνει να καλύψει στην Πόρτο το 13% του ποσοστού των δικαιωμάτων του Πορτογάλου επιθετικού (περίπου 400.000 ευρώ) και να της αφήνει το 20% σε περίπτωση μεταπώλησης.
 
Αυτό σημαίνει ότι ο ΠΑΟΚ, σε περίπτωση που δεχτεί την πρόταση, θα εισπράξει σχεδόν 4 εκ. ευρώ τα οποία θα μπουν όλα στο ταμείο της ομάδας.
 
Πάντως, στην Αγγλία επισημαίνουν πως παρά τις οικονομικές ανάγκες που έχει ο ΠΑΟΚ, δυσκολεύεται να παραχωρήσει τον Βιεϊρίνια, καθώς είναι ο αγαπημένος παίκτης της εξέδρας και η πώλησή του θα προκαλέσει αντιδράσεις.
 
Ν σημειωθεί πως ο προπονητή της ομάδας, Λάζλο Μπόλονι θεωρεί τον Πορτογάλο βασικό και αναντικατάστατο στέλεχος της ομάδας και δεν επιθυμεί την παραχώρηση του.
 
Σύμφωνα πάντα με το αγγλικό δημοσίευμα, υπάρχει προγραμματισμένη συνάντηση στην Θεσσαλονίκη τη Δευτέρα, όπου και θα παρθούν οι οριστικές αποφάσεις.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε